Διακαής πόθος ο Μάντζιος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου, αν ο τελευταίος αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο.

Διακαής πόθος ο Μάντζιος

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και ημέρες ότι ο Ατρόμητος θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να έχει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν τον Κώστα Μήτρογλου. Ο άνθρωπος-γκολ βοήθησε απίστευτα φέτος την ομάδα του Περιστερίου και ο Γιώργος Σπανός είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμα και υπέρβαση για να τα καταφέρει.

Στον Ατρόμητο όμως είναι και ρεαλιστές. Με δεδομένο ότι η περίπτωση Μήτρογλου παρουσιάζει δυσκολίες, ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του και ήδη έχουν γίνει οι κουβέντες με τον ισχυρότερο των υποψηφίων; Ποιος είναι αυτός; Ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο Ελληνας φορ, προικισμένος όσο λίγοι γηγενείς επιθετικοί με υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση, αρέσει στους ανθρώπους του Ατρομήτου και το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας. Οι εκπρόσωποί του έχουν ενημερωθεί για το ενδιαφέρον, οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει αλλά ουδείς θα πρέπει να ξεχνάει ότι ο Μάντζιος αγωνίζεται ακόμη με τη φανέλα του ΟΦΗ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εκτός του Μάντζιου αναζητείται τουλάχιστον ένας φορ ακόμα (περιφερειακός και όχι περιοχής) από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λεάλ είναι ένας από τους υποψηφίους αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και όνομα έκπληξη αφού οι Περιστεριώτες ενδιαφέρονται για παίκτη με έφεση στην ταχύτητα και με εκρηκτικότητα.

Ως προς την άμυνα πρώτος υποψήφιος είναι ο Λαζαρίδης αφού είναι αριστεροπόδαρος και πολύ έμπειρος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μείνει ο Τόμας. Παρά τα όποια λάθη του, η προσφορά του Άγγλου εκτιμάται, όπως και η απολύτως επαγγελματική νοοτροπία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK