Έκλεισε με Αγκουαζί ο Ατρόμητος (VIDEO)

Στο πρόσωπο του Λοράν Καρίμ Αγκουαζί βρήκε ο Ατρόμητος τον αμυντικό χαφ που έψαχνε καιρό τώρα στην αγορά.

Έκλεισε με Αγκουαζί ο Ατρόμητος (VIDEO)

Ο Αλγερινός μέσος, ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, ήρθε στην Αθήνα, πέρασε τις εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο και θα ζήσω στην Ελλάδα την πρώτη μου εμπειρία εκτός Γαλλίας. Θέλω να στείλω το μήνυμα στους Γάλλους παίκτες ότι μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα γιατί όσα έχω συναντήσει στη νέα μου ομάδα πραγματικά είναι υπέροχα. Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ σε όλους τους τομείς και νιώθω ευτυχισμένος για την επιλογή μου.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της κι εγώ από τη μεριά μου είμαι πολύ διψασμένος και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμος να δώσω σε αυτήν το 100% των δυνατοτήτων μου γιατί πραγματικά αδημονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας.

Έμαθα πολλά πράγματα για την ομάδα που έχει καλό όνομα στη Γαλλία όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμουν σε συζητήσεις και εισέπραξα από παντού θετικά μηνύματα. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί αυτά που μου είπαν τα συνάντησα κιόλας κι έτσι δεν είχα κανένα ενδοιασμό για να κάνω αυτό το βήμα και να έρθω στον Ατρόμητο", δήλωσε και ακολούθως γνωρίστηκε με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο Αγκουαζί θα φέρει στην πλάτη το Νο5. Το Σάββατο θ' αναχωρήσει για τη Γαλλία και θα επιστρέψει την Τρίτη προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις.

Who is Αγκουαζί

Ο 30χρονος Αγκουαζί ήταν ελεύθερος, καθώς στο τέλος της περασμένης σεζόν αποχώρησε από την Καέν. Στους Νορμανδούς έπαιξε δύο σεζόν μετρώντας 47 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Προηγουμένως είχε χτίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος σε Μετς (2005-09), Μπουλόν (2009-11) και Ιστρ (2011-12).

Είναι κεντρικός χαφ με αμυντικά χαρακτηριστικά. Έχει καλή πρώτη πάσα και δυνατά πόδια, δοκιμάζοντας αρκετά σουτ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι παίκτης που θα φτιάξει παιχνίδι από πίσω. Διακρίνεται για το δυναμισμό του και παίρνει εύκολα κάρτες. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά την τελευταία διετία με τραυματισμούς και δεν αγωνιζόταν σε μόνιμη βάση.

Σε περιπτώσεις ανάγκης καλύπτει και τη θέση στόπερ, χωρίς να έχει συνηθίσει να παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Από τον Πάπε Σο έχει περισσότερες παραστάσεις, αλλά δεν είναι τόσο καλός στο ψηλό παιχνίδι όσο ο βαρύς Σενεγαλέζος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK