Ετοιμος για μία ακόμη νίκη ο Ατρόμητος

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος θα επιχειρήσει τη Δευτέρα ο Ατρόμητος στο παιχνίδι του κόντρα στον Παναιτωλικό στο Περιστέρι (19:30).

Ετοιμος για μία ακόμη νίκη ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα την Κυριακή αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Μιλώντας για την αναμέτρηση ο Παράσχος τόνισε: "Παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει να χάσει έξι αγωνιστικές και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Η ομάδα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων του Περιστερίου αλλά και όλης της Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και στην συνέχεια".

Η αποστολή: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραμάνος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK