Για νέο συμβόλαιο ο Ούμπιδες

Ο Ατρόμητος δεν θέλει να αποχωριστεί σε καμία περίπτωση τον Χαβιέ Ούμπιδες..

Για νέο συμβόλαιο ο Ούμπιδες

Ο Χαβιέ Ούμπιδες βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Ατρόμητο να κάνει σκέψεις για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος έχει ριζώσει στο Περιστέρι, αναμένεται να κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα όπως αναφέρει το site atromitistas.gr.

Ο Ούμπι, ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του αλλά και σε πολύ καλή κατάσταση ο ίδιος, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να τελειώσει την επαγγελματική καριέρα του στον Ατρόμητο.

Το θέμα δεν αποτελεί φυσικά προτεραιότητα, ωστόσο κάποια στιγμή η σχετική κουβέντα θα γίνει χωρίς βιασύνη και με γνώμονα και το θέλω του παίκτη.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ