Καραγκούνης στο Contra.gr: "Ξέσπασα"

O χρυσός σκόρερ του Ατρομήτου στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό Θανάσης Καραγκούνης μίλησε στο Contra.gr για τη σημασία του γκολ που πέτυχε, για τους υψηλούς στόχους της ομάδας του αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει φέτος αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Καραγκούνης στο Contra.gr: "Ξέσπασα"
INTIME SPORTS

Πανηγύρισες έξαλλα το γκολ που πέτυχες όπως και όλη η ομάδα. Ηταν μία λύτρωση;

Προσωπικά για μένα ήταν ξέσπασμα. Υπήρχε μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα, είχαμε δύο μήνες να νικήσουμε, δυσκολευόμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ηρθε η νίκη με δικό μου γκολ και ενώ είχα να σκοράρω ένα χρόνο. Ηταν πολλά πράγματα μαζί αυτό το τέρμα και όχι μόνο για μένα.

Τι συνέβη τους δύο τελευταίους μήνες και μείνατε μακριά από τον καλό εαυτό σας;

Ξεκινήσαμε καλά με δύο νίκες αλλά μετά τις δύο πρώτες ισοπαλίες που φέραμε άρχισε μία κάμψη που κακά τα ψέμματα την αντιμετωπίζουν κατά καιρούς όλες οι ομάδες. Μετά, όσο δεν ερχόταν η νίκη, το άγχος αυξανόταν, είναι λογικό. Ας ελπίσουμε ότι με τη χθεσινή νίκη όλα αυτά θα σταματήσουν εδώ και ότι θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις.

Οι στόχοι σας πάντως, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν αλλάζουν...

Ο στόχος παραμένει υψηλός για μας. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Το καταφέραμε πέρυσι άρα μπορούμε και φέτος. Δεν έχουμε κρύψει ποτέ ότι έχουμε φιλοδοξίες και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Φέτος είναι αλήθεια ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πως το αντιμετωπίζεις;

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο γι΄αυτό εκτός από το να συνεχίσω τη δουλειά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα όποτε ο προπονητής μου μου ζητάει να παίξω θα πρέπει να κάνω ότι μπορώ για να το δικαιώσω. Και πιστεύω ότι χθες τα κατάφερα. Σίγουρα θέλω να παίζω, όπως άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Γιατί χθες δυσκολευτήκατε και πάλι τόσο πολύ ενώ σκοράρατε πρώτοι;

Αρχίσαμε καλά το ματς και προηγηθήκαμε με το ωραίο γκολ του Κούτσι. Ημασταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι. Μετά την ισοφάριση επέστρεψε και πάλι το άγχος. Πιέσαμε ασφυκτικά στα τελευταία 20 λεπτά και το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Εστω και αργά ήρθε. Ηταν πολύ καλή ομάδα ο χθεσινός Πανθρακικός πάντως.

Ολα τα γκολ σου με τον Ατρόμητο σηματοδοτούν κάτι ξεχωριστό πάντως. Το πρώτο σου ψηφίστηκε ως το καλύτερο της σεζόν 2009-10, πέρυσι σκόραρες με ραμπόνα...

Οντως αλλά εγώ προτιμώ να βάζω γκολ σε κάθε παιχνίδι και ας μην τα θυμάται κανείς στη συνέχεια και να βοηθάω την ομάδα να νικά. Χαίρομαι πάντα φυσικά όταν σκοράρω.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Οσο είμαι στον Ατρόμητο θέλω να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της και εγώ να την βοηθάω όσο μπορώ. Είμαι τέσσερα χρόνια εδώ και την ομάδα την αγαπάω. Από εκεί και πέρα είμαι νέος και έχω φιλοδοξίες και όνειρα. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Μακάρι να τα καταφέρω αλλά δεν βιάζομαι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK