Νιόπλιας: "Επανερχόμαστε δυναμικά"

Με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο ο Ατρόμητος έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των εκτός έδρας αγώνων. Ο προπονητής των Περιστεριωτών έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης που θα φέρει την είσοδο στην 5άδα.

Νιόπλιας: "Επανερχόμαστε δυναμικά"

Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 στο Ηράκλειο: " Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιξαν απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζονταν με παραπάνω ποδοσφαιριστή και παράλληλα ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Υπήρχε κούραση και προβλήματα αλλά έχουμε αρκετές μονάδες και καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είχαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τη Νίκη Βόλου.

Κάναμε μια μεγάλη νίκη και σε συνδυασμό με το 4-0 επί του ΠΑΟΚ μάς δίνει ψυχική δύναμη. Είμαι κάτοικος Ηρακλείου, και έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και των δύο ομάδων. Είναι κρίμα να μην υπάρχει του χρόνου μια ομάδα από το Ηράκλειο που είναι μεγαλούπολη και «ποδοσφαιρομάνα».

Αν μέναμε 11 στο γήπεδο, θα ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε φόβο στην αρχή του παιχνιδιού κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποβάλλουμε. Μας συνέβη και με τον ΠΑΟΚ και σε άλλα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει.

Είχαμε μείνει πίσω. Τώρα επανερχόμαστε δυναμικά. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί συνέχεια. Οι παίκτες έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Ήταν εύκολο για μένα να προσαρμοστώ, όπως συνέβη και όταν βρισκόμουν στον Παναθηναϊκό. Ζω στην Ελλάδα και γνωρίζω τα πράγματα. Δε χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής.

Είναι δύσκολο για τον Εργοτέλη να «δέσει» όταν παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και έχει τόσους νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Αν ξεκινούσαν μ' αυτό το ρόστερ το καλοκαίρι, ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα. Εμείς κάναμε μόλις δύο προσθήκες τον Ιανουάριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK