Ο όρος για να κινηθεί για Μαρτίνες ο Ατρόμητος

Μπορεί να βοηθήσει τον Ατρόμητο ο Νίκολα Μαρτίνες; Σαφώς και ναι, δεν υπάρχει θέμα ως προς αυτό. Θα κινηθούν οι Περιστεριώτες για να τον αποκτήσουν; Οχι ακόμα.

Ο όρος για να κινηθεί για Μαρτίνες ο Ατρόμητος

Και εξηγούμαστε. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου θα περιμένουν να δουν ποια κατάληξη θα έχουν οι αγώνες με την ΑΪΚ. Αν η ομάδα περάσει στον επόμενο γύρο, δεν αποκλείεται η κίνηση να γίνει και ο άλλοτε παίκτης του Παναιτωλικού να πιάσει Περιστέρι.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχουν πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή. Οχι ότι ο Ατρόμητος σκέφτεται τα χρήματα αλλά οι διοικούντες θεωρούν ότι το ρόστερ είναι ήδη γεμάτο για τις εν Ελλάδι ανάγκες.

Σε μία εβδομάδα λοιπόν, μετά τη ρεβάνς της 6ης Αυγούστου, θα ξέρουμε. Μέχρι τότε... υπομονή.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ