Πως ήρθε στον Ατρόμητο ο 98άρης Κατράνης

Ο Αλέξανδρος Κατράνης βρέθηκε στα...ραντάρ του Ατρομήτου στα 14 χρόνια του, αποκτήθηκε λίγους μήνες αργότερα και πλέον έχει μπει στο δρόμο της καθιέρωσης.Με κόπο και ιδρώτα. Αλλά και με οικογενειακή στήριξη.

Πως ήρθε στον Ατρόμητο ο 98άρης Κατράνης

Στα 18 του ο Αλέξανδρος Κατράνης έπαιζε σαν ώριμος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακής.

Τους περισσότερους τους εξέπληξε αυτή η ωριμότητα και η αγωνιστική συνέπεια. Αυτούς όμως που τον ξέρουν καλά όχι.

Ο Κατράνης έπαιζε ποδόσφαιρο ως έφηβος στην Αγία Παρασκευή Βόλου. Το δίκτυο πληροφοριών που έχει αναπτύξει σ'όλη την Ελλάδα ο επικεφαλής του σκάουτινγκ του Ατρομήτου Τόλης Αποστόλου δούλεψε ακόμη μία φορά άψογα.

Ο Κατράνης εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρομήτου πριν καν συμπληρώσει τα 15 χρόνια του και για να προσαρμοστεί στη δύσκολη ζωή του νεαρού ποδοσφαιριστή (σχολείο, προπονήσεις κτλ) τον πρώτο καιρό τον συνόδευσε στην Αθήνα και η μητέρα του.

Πλέον, ο Κατράνης διαμένει μόνιμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας και δουλεύει για το καλύτερο δυνατό. Φυσικά ο Γιώργος Κορακάκης τον ξέρει πολύ καλά από την Κ-20 και είχε πλήρη γνώση για να του δώσει φανέλα βασικού σ' ένα ματς που έκανε τζιζ...

Ο μικρός τον αντάμειψε αλλά άπαντες στον Ατρόμητο ξέρουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και...χαμηλό βλέμμα για την καθιέρωση.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ