Πως ήρθε στον Ατρόμητο ο 98άρης Κατράνης

Ο Αλέξανδρος Κατράνης βρέθηκε στα...ραντάρ του Ατρομήτου στα 14 χρόνια του, αποκτήθηκε λίγους μήνες αργότερα και πλέον έχει μπει στο δρόμο της καθιέρωσης.Με κόπο και ιδρώτα. Αλλά και με οικογενειακή στήριξη.

Πως ήρθε στον Ατρόμητο ο 98άρης Κατράνης

Στα 18 του ο Αλέξανδρος Κατράνης έπαιζε σαν ώριμος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακής.

Τους περισσότερους τους εξέπληξε αυτή η ωριμότητα και η αγωνιστική συνέπεια. Αυτούς όμως που τον ξέρουν καλά όχι.

Ο Κατράνης έπαιζε ποδόσφαιρο ως έφηβος στην Αγία Παρασκευή Βόλου. Το δίκτυο πληροφοριών που έχει αναπτύξει σ'όλη την Ελλάδα ο επικεφαλής του σκάουτινγκ του Ατρομήτου Τόλης Αποστόλου δούλεψε ακόμη μία φορά άψογα.

Ο Κατράνης εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρομήτου πριν καν συμπληρώσει τα 15 χρόνια του και για να προσαρμοστεί στη δύσκολη ζωή του νεαρού ποδοσφαιριστή (σχολείο, προπονήσεις κτλ) τον πρώτο καιρό τον συνόδευσε στην Αθήνα και η μητέρα του.

Πλέον, ο Κατράνης διαμένει μόνιμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας και δουλεύει για το καλύτερο δυνατό. Φυσικά ο Γιώργος Κορακάκης τον ξέρει πολύ καλά από την Κ-20 και είχε πλήρη γνώση για να του δώσει φανέλα βασικού σ' ένα ματς που έκανε τζιζ...

Ο μικρός τον αντάμειψε αλλά άπαντες στον Ατρόμητο ξέρουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και...χαμηλό βλέμμα για την καθιέρωση.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα