Τα πλάνα του Παράσχου ενόψει ΠΑΟΚ

Σε λίγες αλλά στοχευμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ατρομήτου προσανατολίζεται ο Γιώργος Παράσχος ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Τα πλάνα του Παράσχου ενόψει ΠΑΟΚ

Τη θέση του τιμωρημένου Δημούτσου διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές, ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο Πίτου Γκαρσία με τον Αργεντίνο να έχει ένα προβάδισμα λόγω πείρας και δημιουργικής ικανότητας.

Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Στάθης Ταυλαρίδης και πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Σωκράτη Φυτανίδη πράγμα που σημαίνει ότι δεξιά θα παίξει και πάλι ο Βαγγέλης Νάστος.

Η αποστολή: Μπρίτο, Τσενάμο, Φάμπιο, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Κ;αλλέργης, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: "Μετά από την πολύ σημαντική νίκη με τον Παναθηναϊκό κι επειδή τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την 3η θέση χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με σεβασμό αλλά όχι με φόβο. Εάν παίξουμε με συγκέντρωση και βγάζοντας την ψυχή και θα αποθέματα που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, νομίζω ότι θα φθάσουμε στη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK