Τέλος ο Γρηγορίου, επαφές με Δέλλα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, που περιμένει Τραϊανό Δέλλα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να λύσει τη συνεργασία του μετά από την αποτυχημένη εκκίνηση στη σεζόν.

Ο 41χρονος προπονητής εξάντλησε όλες τις ευκαιρίες που πήρε από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, και "πλήρωσε" και αυτός το "μάρμαρο" της κακής πορείας στις πρώτες 9 αγωνιστικές.

Η λύση της συνεργασίας του δεν αφήνει τους Περιστεριώτες απροετοίμαστους για την επόμενη μέρα.

Οι επαφές έχουν γίνει και ο "εκλεκτός" φαίνεται να είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το κλίμα είναι θετικό και το πιο πιθανό είναι να υπάρξει συμφωνία πολύ σύντομα.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις Γρηγορίου

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο κι έπειτα από διεξοδική συζήτηση  πρυτάνευσε η άποψη ότι  το καλό της ομάδας επιτάσσει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε τα εξής: 

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ΠΑΕ αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος μηδενός εξαιρουμένου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.

Τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα που ήμασταν μαζί.

Τον κόσμο που φάνηκε το επίπεδο του όταν η ομάδα ήταν στα πολύ δύσκολα.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω όμως στον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό γιατί αυτοί οι άνθρωποι σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε από οποιοδήποτε πόστο με το ποδόσφαιρο πρέπει να τους κρατάμε και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν για πάντα στο χώρο.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να δουλέψω στον Ατρόμητο".

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας  ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία  και εργατικότητα.  Επί ημερών του η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορία της.

Ευχαριστούμε επίσης και τους συνεργάτες του Δημήτρη Τσίτο, Γιάννη Γεωργιάδη, Λευτέρη Τσουκαλά, Βασίλη Καλογιάννη".