Τέλος ο Μαρσελίνιο, έξαλλος ο Σπανός

Ο Γιώργος Σπανός τα έψαλλε άγρια στους παίκτες του Ατρομήτου, ενώ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Μαρσελίνιο για παραδειγματισμό.

Τέλος ο Μαρσελίνιο, έξαλλος ο Σπανός

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Σπανός στον Ατρόμητο μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τη γενικότερη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου δεν δίστασε μάλιστα να λύσει το συμβόλαιο του Μαρσελίνιο για παραδειγματισμό προς τους υπόλοιπους. Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στο ματς με τη Βέροια στο Κύπελλο επειδή πάτησε αντίπαλό του, ενώ τον τελευταίο καιρό είχα απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του και την συμπεριφορά του στις προπονήσεις.

Ο Σπανός τα έψαλλε άγρια στους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως: "Η ομάδα θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει είτε με εσάς, είτε με άλλους. Κανονίστε την πορεία σας όλοι. Από εδώ και πέρα κρίνονται άπαντες".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα