Θέλει να κλείσει τον Ματέι για το καλοκαίρι

Ο Κοσμίν Ματέι μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους του Ατρομήτου.

BUCHAREST, ROMANIA - MAY 24:  Cosmin Matei of FC Dinamo Bucuresti in action during the Romanian First Division match between FC Dinamo Bucuresti and FC Viitorul Constanta held on May 24, 2013 at the Stadionul Dinamo in Bucharest, Romania. (Photo by Daniel Mihailescu/EuroFootball/Getty Images)
BUCHAREST, ROMANIA - MAY 24: Cosmin Matei of FC Dinamo Bucuresti in action during the Romanian First Division match between FC Dinamo Bucuresti and FC Viitorul Constanta held on May 24, 2013 at the Stadionul Dinamo in Bucharest, Romania. (Photo by Daniel Mihailescu/EuroFootball/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ατρόμητος έχει τσεκάρει την περίπτωση του Κοσμίν Ματέι αλλά είναι γεγονός ότι αυτή η μεταγραφή συναντά εμπόδια.

Για την ακρίβεια αυτό είναι μόνο ένα και έχει να κάνει με το συμβόλαιο που δεσμεύει τον 24χρονο Ρουμάνο χαφ με τον Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Οι Περιστεριώτες δεν επιθυμούν να καταβάλλουν κάποιο ποσό για να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη για να τον αποκτήσουν από τώρα και προτιμούν να κάνουν κίνηση για τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι.

Στο θέμα των κομμένων (Στόιτσεφ και Μαρσελίνιο) δεν έχει παρατηρηθεί εξέλιξη. Οι μάνατζερ αμφοτέρων κάνουν επαφές για να βρουν προτάσεις χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK