Αποφασίζει δυο ώρες πριν αν θα πάει ο Μαρινάκης

Δεν ξεκαθαρίστηκε τελικά κατά τη διάρκεια της σύσκεψης το αν θα βρεθεί ή όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Λεωφόρο, με την πλευρά του Ολυμπιακού να ενημερώνει πως ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων θα πάρει την οριστική του απόφαση λίγο πριν αρχίσει το ματς.

Αποφασίζει δυο ώρες πριν αν θα πάει ο Μαρινάκης
Μαρινάκης-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Στη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στη Λεωφόρο, δεν κατέστη δυνατόν να ξεκαθαριστεί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί τελικά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα. Η πλευρά του Ολυμπιακού ενημέρωσε πως ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων θα πάρει την οριστική του απόφαση δύο ώρες πριν αρχίσει το ματς.

Αυτό σημαίνει πως η απόφαση θα παρθεί την ώρα που είναι προγραμματισμένο να φύγει η αποστολή των ερυθρόλευκων από το Ρέντη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της αστυνομίας η αποστολή των ερυθρόλευκων αναμένεται να φτάσει στο γήπεδο περίπου στις 17:45. Μάλιστα, μέχρι εκείνη την ώρα δεν θα επιτραπεί στους φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο κάτι που θα γίνει στις 18.00.

Πληροφορίες της "Huffington post", αναφέρουν πάντως πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα πάει στο γήπεδο και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του όπως είχε κάνει πέρσι.

Από εκεί και πέρα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι κύλησε σε απόλυτα ήρεμο κλίμα. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Καραπαππάς και Παναγόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως "ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί το παραμικρό και περιμένει να εφαρμοστούν στο έπακρο οι νόμοι". Αναφορικά με το μήνυμα αλληλεγγύης που θα δοθεί, ο Ολυμπιακός πρότεινε και ο Παναθηναϊκός συμφώνησε ώστε αυτό να μην αφορά μόνο τα θύματα στο Παρίσι, αλλά να είναι ένα γενικό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας συνολικά.

Τέλος, στη σύσκεψη επαναβεβαιώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και επιθεωρήθηκαν ξανά οι χώροι του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ υποδείχτηκαν οι θέσεις που θα τοποθετηθούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας.

Από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν αυστηρούς ελέγχους στις εισόδους και τόνισαν πως εκείνοι έχουν πράξει τα δέοντα για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK