Η κριτική των "πρασίνων"

Η οριστική διακοπή του αγώνα στέρησε από τον κακό Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες να ισοφαρίσει τουλάχιστον. Μέχρι το 83', ουδείς εκ των "πρασίνων" είχε ξεχωρίσει, πόσω μάλλον ο προπονητής του.

Η κριτική των "πρασίνων"

Ορέστης Καρνέζης

Σε μία φάση χρειάστηκε να επέμβει δραστικά, στο πλασέ του Αμπντούν, αλλά δεν το έκανε. Όχι ότι ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε, απλώς όταν ο τερματοφύλακας δεν κατορθώσει να έχει στο ενεργητικό του ορισμένες επεμβάσεις, μένει εκτός διακριθέντων.

Στέργος Μαρίνος

Αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας τραυματισμού. Δεν ανέβηκε όσο άλλες φορές, εντελώς αδιάφορη η παρουσία του για 45 λεπτά.

Γιόσου Σαριέγκι

Κάθε του ενέργεια διακρίθηκε από νευρικότητα. Σπανίως υπολόγιζε σωστά την πορεία της μπάλας που ερχόταν από τον αέρα, είχε άσχημα κοντρόλ σε εύκολες φάσεις, δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει τον Αμπντούν στη φάση του γκολ.

Σεντρίκ Καντέ

Σαφώς καλύτερος και πιο αποτελεσματικός από τον παρτενέρ του, κέρδισε κάμποσες προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Δεν έλειψαν όμως τα λάθη στις μεταβιβάσεις του, ακόμη και σε πάσες που φαίνονται εύκολες στο μάτι.

Νίκος Σπυρόπουλος

Παραδόξως ήταν ο πιο θετικός της αμυντικής τετράδας του Παναθηναϊκού. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα είτε με τον Καζίμ είτε με τον Αμπντούν και επιχείρησε αρκετές προωθήσεις από τα αριστερά. Οι προσπάθειές του, ωστόσο, ήταν ως επί το πλείστον ημιτελείς.

Σιμάο Μάτε

Ο Μοζαμβικανός μέσος έτρεξε αρκετά στο χώρο ευθύνης του, είχε στο ενεργητικό του κάποια κοψίματα, αλλά δεν ξεχώρισε όπως σε άλλα παιχνίδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα έπαιζε με ρίσκο χωρίς να υπολογίζει τους κινδύνους.

Βίκτορ Βιτόλο

Άσχημο παιχνίδι από τον Ισπανό, χάθηκε στο κέντρο. Πολλές οι λανθασμένες μεταβιβάσεις, σπάνιες οι φορές που προώθησε σωστά την μπάλα μπροστά. Δεν ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του έθεσε ο Φερέιρα.

Κώστας Κατσουράνης

Με τους Σιμάο και Βιτόλο στην πλάτη του, είχε ελεύθερο, και περισσότερο επιτελικό, ρόλο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν προσέφερε όσα εκείνα που περίμενε απ' αυτόν ο Φερέιρα. Ούτε μία κάθετη μπαλιά δεν πέρασε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ούτε μία φορά δεν απείλησε με κάποιο σουτ του.

Ζέκα

Η διάθεσή του δεν μετατράπηκε ποτέ σε αποτέλεσμα. Όσο κι αν έτρεξε, δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του, υπέπεσε σε πολλά λάθη, ακόμη κι όταν βρέθηκε σε καλή θέση έχασε τη φάση. Λογικά αντικαταστάθηκε.

Κουίνσι Αμπέγε

Ήθελε εξ αρχής με προσωπικές ενέργειες να απειλήσει, αλλά συνήθως έβρισκε δύο παίκτες μπροστά του και έχανε την μπάλα. Ανέβηκε κάπως στο β' ημίχρονο, αλλά χωρίς ποτέ να δημιουργήσει κάτι αξιοσημείωτο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Έπαιξε σε μια θέση άγνωστη σε αυτόν, στη θέση του φορ. Σπανίως όμως κινήθηκε στο χώρο που έπρεπε. Συνήθως έβγαινε στις πτέρυγες για να δημιουργήσει. Υπό αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατο να απειλήσει. Η... έμπνευση του Φερέιρα κρίθηκε αποτυχημένη.

Λουκάς Βύντρα

Χρησιμοποιήθηκε αντί του τραυματία Μαρίνου στο δεξί άκρο της άμυνας και στις πρώτες δύο ενέργειές του εκτέθηκε, με αποτέλεσμα ο Αμπντούν να βρει πεδίο δράσης και να φτάσει μέχρι το γκολ.

Γιώργος Καραγκούνης

Χρησιμοποιήθηκε για να προσδώσει κυρίως πάθος, ήταν πιο δραστήριος από τον Βιτόλο, πήρε κάποια φάουλ. Μέχρι εκεί όμως. Σ' έναν άρυθμο Παναθηναϊκού, δεν βοήθησε.

Τοτσέ

Έπαιξε λίγο, δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του μέχρι την οριστική διακοπή του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK