Λουτσιάνο στο Contra.gr: "Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε, ο Ολυμπιακός δεν το χάνει"

Εχοντας φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του άριστο γνώστη της ψυχολογίας των ντέρμπι του ΠΑΟΚ του Ολυμπιακού.

Λουτσιάνο στο Contra.gr: "Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε, ο Ολυμπιακός δεν το χάνει"

Ο 42χρονος σήμερα Βραζιλιάνος δεν μασά τα λόγια του και κάνει λόγο για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία: "Είναι κρίμα διότι αν συνέχιζε ο ΠΑΟΚ την πορεία του πρώτου γύρου, θα παρακολουθούσαμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων. Αυτό όμως, δυστυχώς για τους ουδέτερους, δεν έγινε".

Για την καθίζηση του Δικεφάλου του Βορρά ο Λούτσι είναι επίσης ξεκάθαρος: "Για μένα ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε. Καθαρά όπως το λέω. Είχε την τύχη στα χέρια του αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει και να φανεί ανταγωνιστικός έως το τέλος. Είχε την ευκαιρία να φτάσει σ' αυτό το παιχνίδι ακόμα και ως πρώτος του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν κατάφερε".

Οσο για τον Ολυμπιακό; "Πολύ δύσκολα θα χάσει και το εφετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει βέβαια τίποτα σε ότι αφορά τα μαθηματικά αλλά το προβάδισμα των 8 πόντων είναι πολύ μεγάλο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αρα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο ότι και αν γίνει στην Τούμπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK