Ντέρμπι... από τη σύσκεψη

Το ντέρμπι άρχισε νωρίς, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν συμφώνησαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της αναμέτρησης στις 2 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο.

Ντέρμπι... από τη σύσκεψη

Αρχικά, η Λίγκα πρότεινε να υπάρξει αστυνομία μέσα στο γήπεδο, κάτι που βρήκε σύμφωνο τον Ολυμπιακό, όχι όμως τον Παναθηναϊκό. Πάντως, οι "πράσινοι" συναίνεσαν στην παρουσία στο ντέρμπι 10 εκπροσώπων του Ολυμπιακού αρκεί να γνωρίζουν όνομα και ιδιότητα.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε στο να υπάρχουν νεκρές ζώνες πέντε σειρών στις θύρες 9, 10, 11, ωστόσο την τελική απόφαση θα την πάρει η Αστυνομία.

Πάντως, το... αστείο στην σύσκεψη της Πέμπτης ήταν η παρέμβαση του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος ήταν παρών και δήλωσε πως ο Πανθρακικός είχε παράπονα από την φιλοξενία του τριφυλλιού και την κατάσταση των αποδυτηρίων στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Μάλιστα, ο κ.Θεοδωρίδης επικαλέστηκε δημοσιογράφο, ενώ ο Παναθηναϊκός αντέκρουσε τα παραπάνω, τονίζοντας πως εκπρόσωπος του Πανθρακικού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως πριν αρχίσει η σύσκεψη, προέκυψε αντιπαράθεση όταν ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με έξι εκπροσώπους και απαίτησε να μπουν στη σύσκεψη παρότι η αρχική συμφωνία έκανε λόγο για τρεις από κάθε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός απαίτησε να μπουν τρεις αλλιώς δεν θα ξεκινούσε η σύσκεψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK