Οπαδός έπεσε από τις εξέδρες στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Άτυχος στάθηκε ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος έπεσε από την θύρα "7" και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την ιατρική φροντίδα.

Οπαδός έπεσε από τις εξέδρες στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς ένας οπαδός των "ερυθρόλευκων" έπεσε από τη θύρα "7".

Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από τους ιατρούς του γηπέδου, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο άτυχος φίλαθλος έμεινε πεσμένος για αρκετή ώρα στο έδαφος και στη συνεχεία μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού έκανε απλά μερικά ράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ LIVE

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ