Εντονος προβληματισμός

Η νέα ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με το βαρύ 6-0, όχι μόνο απογοήτευσε τους Μαυραετούς, αλλά δημιούργησε και έντονο προβληματισμό.

Εντονος προβληματισμός

Όχι τόσο η ήττα, όσο ο τρόπος με τον οποίον αυτή ήρθε, έβαλε σε έντονες σκέψεις τους ανθρώπους της Δόξας, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα να παρουσιάζεται ελλιπέστατη στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους νεοφώτιστους, είναι η κάκιστη επιθετική λειτουργία της ομάδας, αφού ο καθαρόαιμος επιθετικός απουσιάζει από το ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, ο Θανάσης Σάμιος μπορεί να είναι όντως απογοητευμένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ωστόσο είναι διατεθειμένος να δώσει λίγη πίστωση χρόνου στον Έλληνα τεχνικό. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, φέρεται να έχει εμπιστευτεί στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον, πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Απόστολο Χαραλαμπίδη, μέχρι και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (13η αγωνιστική) και αν δεν αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας, τότε να προχωρήσει σε αλλαγή. Μάλιστα το όνομα που ακούστηκε ως πιθανός αντικαταστάτης, είναι αυτό του Γιάννη Παπακώστα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί.

Επιστροφή στη βάση της

Αμέσως μετά την αναμέτρησης το Καραϊσκάκη, η αποστολή της Δόξας αναχώρησε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και μετά από σχεδόν μία εβδομάδα οι Μαυραετοί επέστρεψαν στη Δράμα (υπενθυμίζουμε πως μετά το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό έμειναν στην Αθήνα και δεν επέστρεψαν στη Δράμα, λόγω του αγώνα με τον Ολυμπιακό).

Το κλίμα όπως είναι φυσικό, δεν είναι και το καλύτερο στο στρατόπεδο της Δόξας, με την προσοχή όλων να στρέφεται πλέον στο ματς με τη Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή (04/12). Λεάντρο και Βάντερσον, θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Αντίθετα εκτός πλάνων θα είναι για ακόμα μία φορά οι Κάσιο και Ψυχογιός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK