Κατσαβάκης: "Στρεφόμαστε στο ελληνικό στοιχείο"

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και την ήττα τους με 2-0, καθώς επίσης και για το βαρύ πρόγραμμα που περιμένει τους παίκτες του μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου, μίλησε σε συνέντευξή του ο Μάκης Kατσαβάκης.

Κατσαβάκης: "Στρεφόμαστε στο ελληνικό στοιχείο"

«Αν μέναμε με 11, θα διεκδικούσαμε και θα παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πίστη. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή, πίεσε ψηλά και ήταν οργανωμένη. Η αποβολή μας αποδεκάτισε γιατί δεν μπορούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη, σίγουρα, όμως, υπήρχαν άλλες αποφάσεις που δεν ήταν σωστές».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ομάδας του, υποστήριξε: «Παίζουμε την Τρίτη (03/01) με την ΑΕΚ και παίζουμε, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, Κυριακή και Τετάρτη. Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων τα παιδιά πήραν δυο μέρες ανάσα. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, γιατί πολλά παιδιά είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι πρωτόγνωροι αυτοί οι ρυθμοί για τα ελληνικά δεδομένα, πόσο μάλλον για κάποια παιδιά που δεν είχαν γεμάτα πρωταθλήματα. Οι απουσίες που έχουμε αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Θέλουμε βοήθεια κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, γιατί αυτή είναι η βάση και από εκεί χτίζονται τα πάντα».

Σε ερώτηση για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της Δράμας, είπε: «Το θέμα για εμάς είναι να μην υπερβούμε το μπάτζετ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιέσουν τον πρόεδρο προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι δώρο άδωρον να πάρουμε παίκτες και μετά να μην μπορούμε να τους πληρώνουμε. Θα έρθουν παιδιά με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, έτσι ώστε να πληρώνονται άπαντες στις 30 του μήνα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Θα στραφούμε κυρίως στο ελληνικό στοιχείο και περισσότερο στο υλικό της περιοχής, χωρίς να αποκλείουμε, όμως, κάποιες περιπτώσεις ξένων».

Στη συνέχεια, ο Κατσαβάκης μίλησε για το κατά πόσο ασχολούνται ή θα ασχοληθούν στο μέλλον τα νέα παιδιά με το ποδόσφαιρο: «Έχουν μειωθεί τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω, όμως, πως η σημερινή οικονομική κατάσταση θα οδηγήσει πολλούς νέους στο άθλημα. Θα έρθει η στιγμή που τα παιδιά θα ζητούν τα προς το ζην στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας, απάντησε: «Δεν έχω κόμπλεξ να δουλέψω σε μικρότερη ομάδα. Το θέμα είναι να ισορροπώ με τον εαυτό μου και να προσφέρω αυτά που μπορώ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK