Τέσσερις έξω, τρεις μέσα

Με μία μεσημεριανή προπόνηση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (14/02) η προετοιμασία των παικτών της Δόξας, για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Κέρκυρα, στο Καυτανζόγλειο.

Τέσσερις έξω, τρεις μέσα

Η ανοδική πορεία των "Μαυραετών" στο πρωτάθλημα και οι έξι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάνουν άπαντες να σκέφτονται πιο… ζεστά το ενδεχόμενο παραμονής, με τα δύο συνεχόμενα ματς που ακολουθούν με την Κέρκυρα, να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Μάκη Κατσαβάκη είναι αρκετά, αφού τέσσερις παίκτες του είναι νοκ-άουτ. Πρόκειται για τους τραυματίες Ουέλινγκτον, Σοϊλέδη, Αμπουμπακάρι και Σικαλιά, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μείνουν εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Βέρτζος που εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Παναιτωλικό, επιστρέφει στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ενώ κανονικά θα αγωνιστούν και ο Αραβίδης με τον Κυβελίδη. Ο πρώτος αποχώρησε στο ζέσταμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, λόγω ενός τραβήγματος, ενώ ο δεύτερος δέχτηκε ένα χτύπημα πάνω από το μάτι και του έγιναν ράμματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK