Καλό Μάρτη (και βλέπουμε) ο Λουτσιάνο

Σε 5 μήνες υπολογίζεται η επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/9) σε αποκατάσταση της ζημιάς του που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ
luciano ICON

Ο Λουτσιάνο Νέβες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το πρωί της Δευτέρας (25/9) προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που είχε υποστεί στον χιαστό, στο 75ο λεπτό του κυπελλικού αγώνα της περασμένης Τετάρτης (20/9) με την ΑΕΛ.

Την επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Βραζιλιάνου επιθετικού πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος, προχωρώντας σε πλαστική πρόσθιου χιαστού με αυτόλογα μοσχεύματα.

Η επέμβαση, όπως γνωστοποίησε και η "πράσινη" ΠΑΕ, κρίθηκε απόλυτα επιτυχής. Ο Λουτσιάνο θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Τρίτης (26/9), θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και αναμένεται να επανέρθει σε δράση μετά από πέντε μήνες (τέλη Φεβρουαρίου θα πάρει το "πράσινο φως" για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα με μπάλα).

Η "πράσινη" ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της, τόνισε πως ". ..όλοι στον Παναθηναϊκό ευχόμαστε στον Λουτσιάνο ταχεία ανάρρωση και το συντομότερο να επιστρέψει στα γήπεδα", ενώ στον 24χρονο άσο ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση πάρα πολλοί συμπαίκτες του, που επικοινώνησαν μαζί του μετά την επέμβαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK