Επιστρέφει ο Καλόπουλος!

Με απόφαση της ΚΕΔ ο Δημήτρης Καλόπουλος επιστρέφει στον πίνακα της Super League. Ο διαιτητής που σφύριξε το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι των "αιωνίων" στο Καραϊσκάκη και το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση των στημένων επανακάμπτει για... λίγες εμφανίσεις μέχρι να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Επιστρέφει ο Καλόπουλος!

Ο Δημήτρης Καλόπουλος είναι ένα όνομα που απασχόλησε την επικαιρότητα την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αλλά και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αρχικά με τη διαιτησία του στο περίφημο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των στημένων.

Μετά από εκείνο το ντέρμπι ο Θεσσαλονικιός ρέφερι τέθηκε εκτός ορισμών και δεν σφύριξε άλλο ματς, ενώ όταν προέκυψε το θέμα των στημένων άπαντες περίμεναν την απολογία του στον ανακριτή και όταν αυτή δεν έγινε ποτέ, οι Βασσάρας, Δούρος και Μπριάκος έκριναν ότι είναι αθώος και δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω διερεύνησης του θέματος.

Η ΚΕΔ, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει ξανά τη σφυρίχτρα στον Δημήτρη Καλόπουλο για να έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει... με ψηλά το κεφάλι από τη διαιτησία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ρέφερι έχει αποφασίσει να αποσυρθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK