Έρευνα: "Η συνεισφορά της Super League στην ελληνική οικονομία"

Τα αποτελέσματα της έρευνας του ΙΟΒΕ για τη συνεισφορά της Super League στην ελληνική οικονομία θα παρουσιάσει ο συνεταιρισμός σε εκδήλωση την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Η έρευνα αφορά και την εξέλιξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και το πώς θα πρέπει να πορευτεί τα επόμενα χρόνια.

Έρευνα: "Η συνεισφορά της Super League στην ελληνική οικονομία"

Η Super League θα παρουσιάσει την έρευνα "Το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο και η συνεισφορά της Super League στην ελληνική οικονομία" την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13:00, στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η διοργανώτρια Αρχή του πρώτου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος της χώρας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και τη ΣΤΟΧΑΣΙΣ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., εκπόνησαν μελέτη στην οποία παρουσιάζονται οικονομικά στοιχεία για την εξέλιξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αναλύονται επιχειρηματικά μοντέλα και καλές πρακτικές από συλλόγους του εξωτερικού και εκτιμάται η συνολική συνεισφορά της Super League στην ελληνική οικονομία.

Επιπλέον, διατυπώνονται προτάσεις στην κατεύθυνση εξασφάλισης της βιωσιμότητας και ανάπτυξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έρευνα εμφανίζει αποτελέσματα που θα προκαλέσουν αίσθηση και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK