Απεβίωσε ο Παπουτσάκης

O πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη και της Super League, Απόστολος Παπουτσάκης έχασε τη μάχη με το θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απεβίωσε ο Παπουτσάκης

Ο Κρητικός παράγοντας νοσηλευόταν με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τις τελευταίες ώρες βρισκόταν σε καταστολή, διασωληνωμένος στη εντατική του Νοσοκομείου. Μάλιστα, η επιπλοκή στην υγεία του ήρθε σε μια χρονική στιγμή που ήταν έτοιμος να μεταβεί στην Αθήνα για να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντινάν".

Την 1η Σε πτεμβρίου 2011 είχε αναλάβει τα ηνία της διοργανώτριας αρχής της Super League και είχε δηλώσει: "Εκπροσωπούμε το λαοφιλέστερο άθλημα και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι στους φιλάθλους. Σε αυτούς δεν απευθυνόμαστε; Θεωρώ ότι κάπου έχει χαθεί ο προσανατολισμός. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα λαϊκή διασκέδαση, λαϊκή ψυχαγωγία και έτσι πρέπει να ξαναγίνει. Ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Ας μην απαξιώνουμε άλλο αυτό το άθλημα, που για εμάς εδώ σε αυτό το τραπέζι είναι και προϊόν".

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο στην ομάδα του, τον Εργοτέλη. Ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Ξεκίνησε ως απλός ασφαλιστής και κατέληξε αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας "Διεθνής Ένωσις" μια από τις κορυφαίες σήμερα στον χώρο των ασφαλειών στην Ελλάδα.

Μεγαλώνοντας κόλλησε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου και το 2004 μπήκε στο ποδόσφαιρο. Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε τον Εργοτέλη, εδραιώνοντάς τον στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδος.

Εντούτοις δεν του αρκούσε η συμμετοχή της ομάδας του στη Super League. Ονειρευόταν, και είχε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, να αγωνίζονται ως επί το πλείστον Κρητικοί ποδοσφαιριστές. Το ιδανικό, βέβαια, για εκείνον θα ήταν να γινόταν μία συγχώνευση του Εργοτέλη με τη μεγάλη ομάδα του νησιού, τον ΟΦΗ.

Η κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (24/07, 12:00) στη Χερσόνησο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK