"Φιλική" ισοπαλία στο ντεμπούτο του Μεχία

Ο Άλβαρο Μεχία πραγματοποίησε το, ανεπίσημο, ντεμπούτο του με τη φανέλα του Εργοτέλη στη "φιλική" ισοπαλία (2-2) του Παγκρητίου με τα Χανιά.

"Φιλική" ισοπαλία στο ντεμπούτο του Μεχία

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Άγγελος Χαντί, αλλά ο Ντίνος Πάγκαλος ανέτρεψε τα δεδομένα νωρίς-νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (στο 47' με πλασέ και στο 51' με ωραίο σουτ).

Το φιλικό όδευε προς το φινάλε όταν ο Άλβαρο Μεχία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, έφερε γούρι στην ομάδα του, καθώς ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης ισοφάρισε σε 2-2 με νέο χτύπημα πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου βρέθηκε ο Στέλιος Μανωλάς, προκειμένου να παρακολουθήσει το γιο του Κώστα που αγωνίζεται στα Χανιά.

Οι αρχικές ενδεκάδες

Εργοτέλης: Aθανασίου, Κοιλιάρας, Τζανακάκης, Σαρρής (72' Μεχία), Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαμ Μπαμ (75' Δωματάς), Κοζορώνης (80' Χρυσοφάκης), Χαντί (75' Μπουρσέλης), Αναστασάκος (75' Ρέντζας).

Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Χατζηϊσαΐας, Πυθαρούλης (55' Τσατσαρής), Πότσι (78' Ζντράκοβιτς), Τσάτσος (60' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος, Λουκίνας (82' Μέλο), Βαλλιάνος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο ΑΟ Χανιά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την " άψογη" φιλοξενία του Εργοτέλη " δείγμα του ήθους της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK