Κανονικά στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης

Με παρέμβαση του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη λύθηκε το πρόβλημα των οφειλών της ΠΑΕ Εργοτέλης στο Παγκρήτιο στάδιο από τις χρήσεις των προηγούμενων ετών.

Κανονικά στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης

Όπως έγινε γνωστό, το χρέος της ΠΑΕ Εργοτέλης προς τη διαχειρίστρια εταιρεία του σταδίου θα αποπληρωθεί σε 60 δόσεις, ενώ θα μειωθεί και το ετήσιο κόστος χρήσης των εγκαταστάσεων στις 30.000 ευρώ. Ο διακανονισμός της οφειλής απαλλάσσει τη διοίκηση του Εργοτέλη από ένα σημαντικό βάρος ενόψει και της διαδικασίας αδειοδότησης.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί με ανακοίνωσή της όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

" Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, τον πρόεδρο Γιάννη Δροσίτη και τα μέλη της "Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Ο.Τ.Α.» για την κατανόηση που επέδειξαν στο κρίσιμο για το ιστορικό σωματείο του Εργοτέλη θέμα.
Την τελική συμφωνία χρήσης των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου, το στολίδι του Ηρακλείου, που εξυπηρετεί παράλληλα με το κοινό της πόλης και το σωματείο μας. Ο Εργοτέλης δεν θα σταματήσει να «παράγει» πολιτισμό και αθλητισμό και μέσα από τη συνεργασία του με τις τοπικές – και όχι μόνο- αρχές θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK