Καραγεωργίου: "Εγώ φταίω"

Ο Νίκος Καραγεωργίου ανέλαβε την ευθύνη για τη δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε ο Εργοτέλης μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Καραγεωργίου: "Εγώ φταίω"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Κρητικών, ο οποίος αποδοκιμάστηκε μετά τη λήξη του αγώνα στο Παγκρήτιο:

" Εγώ έφτιαξα την ομάδα αυτή, εγώ έχω και την ευθύνη. Ας μην μπούμε σε δικαιολογίες. Εγώ έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Μας έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι, έχουν στενέψει τα περιθώρια. Πρέπει να το κερδίσουμε και μέσα από μια διαδικασία ίσως ευνοηθούμε και είμαστε εμείς αυτοί που θα μείνουμε στην κατηγορία.

Δεν είναι αυτή η ομάδα μας. Η εικόνα ήταν λόγω της πίεσης και του άγχους. Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Μπήκαμε σε σε αυτή την διαδικασία και μας επηρεάζει το άγχος. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας. Όταν κυριαρχήσει το άγχος σε ένα αθλητή, χάνει και τα ψυχικά αποθέματα. Πρέπει να παίξουμε απελευθερωμένα στο τελευταίο παιχνίδι. Εγώ θα κοιτάξω τι κάνει η ομάδα μου και όχι τι θα κάνουν οι άλλοι.Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε εμείς και μετά θα κοιτάξουμε τι θα κάνουν οι άλλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK