Λαβωμένος για την υπέρβαση

Με σημαντικές απουσίες όπως αναμενόταν η αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (3/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 12 αγωνιστική. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Λεάλ, ο τιμωρημένος Σαρρής και οι τραυματίες Ρομάνο και Αθανασίου

Λαβωμένος για την υπέρβαση
INTIME SPORTS

Αν μπορέσει να βρει κάποιος κάτι θετικό για τα προβλήματα που έχει ο Εργοτέλης, είναι το γεγονός ότι τα γνώριζε ο Καραγεωργίου καθ’ όλη την εβδομάδα και βάσει αυτών προετοίμασε τους παίκτες του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αναμέτρηση η οποία είναι κομβική για τους υψηλότερους στόχους που έχει φέτος η Κρητική ομάδα. Αν καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον εξαιρετικά φορμαρισμένο φέτος Ατρόμητο, θα μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί φέτος να κάνει την βαθμολογική υπέρβαση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να συγκεντρώσει το δυνατόν περισσότερους πόντους προκειμένου να μην έχει προβλήματα και κυρίως αγωνία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αποστολή που ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρωί μετά την τελευταία προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός αποτελείται από 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μανόλης Τζανακάκης, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε αποστολή αγώνα, καθώς μόλις την Τρίτη (29/11) προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Αναλυτικά την αποστολή του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Χαντί, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

Ο Τζανακάκης μάλιστα δοκιμάσθηκε με τους βασικούς στις τελευταίες προπονήσεις και το Σάββατο θα φανεί αν ο Καραγεωργίου τολμήσει να τον ρίξει αμέσως στα «βαθιά νερά». Αν ξεκινήσει βασικός τότε ένας εκ των Ολίσε, Μπέτο θα μείνει εκτός με τον Φραγκουλάκη να είναι ο τρίτος στη μεσαία γραμμή. Στην περίπτωση που ο Τζανακάκης μείνει στον πάγκο, οι Ολίσε, Μπέτο θα είναι με τον Σίλβα Ζούνιορ η τριανδρία του κέντρου, με τον Φραγκουλάκη στη μια πτέρυγα της επίθεσης και τον Κουτσιανικούλη στην άλλη. Για την κορυφή προορίζεται ο Μπούντιμιρ, βάσει πάντα των όσων δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις ο Καβαλιώτης προπονητής, μολονότι σε πολλές φορές, πάντα στον εκάστοτε αγώνα της ομάδας του, παρουσιάζει κάτι διαφορετικό από ότι στις προπονήσεις…

Ο Λεάλ όπως αναμενόταν και είχαμε γράψει από την Πέμπτη (1/12) έμεινε εκτός αποστολής, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να φτάσει τις επόμενες ημέρες στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Οι άλλες απουσίες είναι του τιμωρημένου Σαρρή (στον αντίποδα επιστρέφουν οι Σίλβα Ζούνιορ και Γιοβάνοβιτς οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους) και οι τραυματίες Ρομάνο και Αθανασίου.

Ο τελευταίος πάντως έχει αρχίσει να γυμνάζεται σε αυξημένους ρυθμούς και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και τρέξιμο, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του από την επέμβαση την οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK