Σ. Ζούνιορ: "Θα έρθουν και πάλι οι νίκες"

Ο αρχηγός του Εργοτέλη Σίλβα Ζούνιορ, μίλησε στο Contra.gr για την παρουσία μέχρι τώρα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός του ότι η ομάδα του μέχρι τώρα στα παιχνίδια βρίσκεται σχεδόν πάντα πίσω στο σκορ.

Σ. Ζούνιορ: "Θα έρθουν και πάλι οι νίκες"

Ο αρχηγός του Εργοτέλη ξεκινώντας τις δηλώσεις του στο contra.gr, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: "Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίζουμε καλή μπάλα και είμαστε δυνατή ομάδα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια βέβαια χάσαμε, αλλά παίζαμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι θα έχουμε και πάλι νίκες και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει φέτος όλοι στην ομάδα μας".

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Εργοτέλης σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα βρίσκεται πίσω στο σκορ, δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα: "Εγώ το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι καταφέραμε να γυρίσουμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια, η ομάδα μας έχει δύναμη και όρεξη, ακόμα και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ και προσπαθεί να γυρίσει τα παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα που έχει στόχο και ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Λίγες ομάδες στο Ελληνικό πρωτάθλημα το κάνουν αυτό. Έχουμε έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις και σε πολύ καλά πρωταθλήματα και βοηθούν όλοι την ομάδα".

Η συνέχεια, για τον Εργοτέλη έχει τον αγώνα με τον ΟΦΗ, για τον οποίο ο Σίλβα Ζούνιορ τονίζει: "Είμαστε έτοιμοι! Όλο το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όχι μόνο ένα παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι μας πως είναι ένα ντέρμπι, θέλουμε να το κερδίσουμε, όπως και ο ΟΦΗ θα θέλει το ίδιο. Έχει καλή ομάδα ο ΟΦΗ και ιστορία και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει και αυτός μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ίσως όχι σαν τη δική μας καθώς έχουμε στόχο για ψηλά φέτος, αλλά θα είναι και αυτός καλύτερος στη συνέχεια".

Κανονικά οι Χίμπλιγκερ-Αθανασίου, ατομικό ο Νταντόμο

Στον αγωνιστικό τομέα και στα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Καραγεωργίου είδε με ικανοποίηση τόσο τον Μάριο Χίμπλιγκερ, όσο και τον Γρηγόρη Αθανασίου να επιστρέφουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, σε αντίθεση με τον Κλαούντιο Νταντόμο ο οποίος προπονήθηκε μόνος του. Ο Λεάλ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας το οποίο ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για το ντέρμπι του Σαββάτου θα κορυφωθεί την Πέμπτη το απόγευμα με προπόνηση στις 6:30 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με την τελευταία μετά το τέλος της οποίας ο Καραγεωργίου θα επιλέξει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Μπήκαν μπουλντόζες στο Παγκρήτιο

Ξεκίνησαν την Τετάρτη το πρωί στις 11 οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Παγκρήτιο στάδιο. Το Σαββατοκύριακο θα γίνει η τοποθέτηση του νέου, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο για τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αρχικά τα συνεργία προχώρησαν στο ξήλωμα όλου του παλαιού χλοοτάπητα και όχι μόνο της περιοχής που είχε το πρόβλημα και στη συνέχεια θα δοθούν οι απαιτούμενες κλίσεις, ενώ θα μπει το κατάλληλο υπόστρωμα, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί καθώς ο Εργοτέλης αγωνίζεται τώρα εκτός έδρας και ακολούθως υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, δίνει την ευκαιρία στα συνεργία να δουλέψουν χωρίς πρόβλημα και με τη βοήθεια και των καιρικών συνθηκών, το γήπεδο να είναι έτοιμο και να παραδοθεί στον Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Παρόντες στα έργα ήταν ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου, αλλά και ο δήμαρχος Ηρακλείου, στον οποίο ανήκει πλέον το Παγκρήτιο, μαζί και με τον πρόεδρό του σταδίου Γιάννη Δροσίτη.

Μιλώντας στο contra.gr για το έργο ο πρόεδρος του Παγκρητίου Σταδίου Γιάννης Δροσίτης τόνισε: "Υπήρξε αναγκαιότητα αλλαγής του χλοοτάπητα του γηπέδου στο στάδιο καθώς αυτό που υπήρχε είχε προσβληθεί από μύκητες και παρουσίαζε αυτή την εικόνα. Με τις γρήγορες κινήσεις που έγιναν και σε συνεργασία με την Super League και τους κ.κ. Παπουτσάκη και Κομνηνό, αλλά και τον ΟΠΑΠ και τον πρόεδρό του, υπήρξε ο κατάλληλος συντονισμός και τα έργα ξεκίνησαν άμεσα.

Με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών και τις κατάλληλες εργασίες, το γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στον Εργοτέλη τις παραμονές του αγώνα με τον Άρη".

Την εκτέλεση του έργου ανέλαβε η εταιρεία “Hellas Sol”, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή μεταξύ άλλων, του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά και του ΟΑΚΑ. Το κόστος της ανακατασκευής θα φτάσει τις 100 χιλιάδες ευρώ, το οποίο κατά κύριο λόγο θα καλύψει ο ΟΠΑΠ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK