Ερνάνι: "Είμαι εδώ για να κατακτήσουμε τα πάντα"

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Ερνάνι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως "ερυθρόλευκος", τονίζοντας πως είναι έτοιμος να κατακτήσει τα πάντα στο Λιμάνι.

Ερνάνι: "Είμαι εδώ για να κατακτήσουμε τα πάντα"

Ο Ερνάνι ολοκλήρωσε την Τετάρτη (2/9) τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως "ερυθρόλευκος", τονίζοντας πως είναι έτοιμος να κατακτήσει τα πάντα στον Πειραιά.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να κάνω μία πάρα πολύ καλή σεζόν", τόνισε αρχικά για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και συνέχισε: "Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου με την ομάδα".

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο τvn "ερυθρολεύκων", που είναι ο 12ος παίκτης του, λέγοντας: "Μπορούν να βασιστούν επάνω μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και με τα γκολ μου και με την καλή μου απόδοση, για να κατακτήσουμε τα πάντα".

Διαβάστε ακόμη:

Στην Αθήνα ο Ερνάνι, έρχεται και ο Ιντέγε

News 24/7

24MEDIA NETWORK