Ισόπαλο το φιλικό του Παγκρητίου για τον Κατσούλη

Λιγοστοί θεατές παρακολούθησαν τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Εργοτέλη και του Πλατανιά που έγινε στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη και, για την ιστορία, έληξε 1-1.

Ισόπαλο το φιλικό του Παγκρητίου για τον Κατσούλη
INTIME

Η Super League στήριξε οικονομικά την κίνηση των δύο ομάδων της Κρήτης, ενώ οι διαιτητές προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους γι' αυτή τη φιλική αναμέτρηση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά μετά από αίτημα της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού.

Αγωνιστικά, ο Εργοτέλης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και σπατάλησε πέντε καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο 12ο λεπτό (απέκρουσε ο Κεβίν Ολιμπά), προτού ο Πλατανιάς πάρει το προβάδισμα με πλασέ του Θωμά Ναζλίδη, έπειτα από γύρισμα του Θανάση Τσουράκη στο 43'.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με ωραία γυριστή κεφαλιά του Αλεξάνταρ Νόσκοβιτς, ύστερα από σέντρα του Μπάμπη Λυκογιάννη, ωστόσο δεν κατάφεραν να επιβάλλουν εκ νέου το ρυθμό τους εξαιτίας των πολλών αλλαγών του δευτέρου ημιχρόνου.

Ελάχιστες συγκινήσεις επεφύλασσε το δεύτερο 45λεπτο, εκ των οποίων η μία καταγράφηκε στο 76ο λεπτό από πλευράς Πλατανιά, όταν το μακρινό αριστερό βολέ του Ζιλβάν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαχαρία Καβουσάκη.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης (72' Ρέντζας), Λυκογιάννης, Κοζορώνης (72' Στράους), Γκέντσογλου, Βλαχοδήμος (64' Χαντί), Γιοβάνοβιτς, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78' Παμλίδης), Μπρούνο (64' Μπαμ Μπαμ), Μέγι (72' Σαϊνάτι).

Πλατανιάς: Ολιμπά (46' Γκσπούρνινγκ), Ζουμπουλάκης (46' Αποστολόπουλος), Ζαραδούκας (87' Ντεντάκης), Μπανανά (61' Αγκιλέρα), Δημήτρης, Τετέ (61' Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (46' Σκάρλα), Ναζλίδης (46' Μενδρινός), Τόρες (46' Γιακουμάκης), Μιλούνοβιτς (46' Ζιλβάν), Τσουράκης (46' Φιγκέιρα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK