ΠΑΟΚ - Οτελούλ 0-1

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του από την Οτελούλ στην Ολλανδία (1-0) αλλά έδειξε κατά διαστήματα ικανός να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με το "δικέφαλο" ο Γιώργος Δώνης.

ΠΑΟΚ - Οτελούλ 0-1

Κόντρα σε μία ομάδα σαφώς πιο έτοιμη, αφού σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις γι' αυτήν, ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε άσχημα, το αντίθετο μάλιστα. Υπήρξαν στιγμές που το 4-4-2 του Γιώργου Δώνη δούλεψε καλά, με ορθολογική ανάπτυξη τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τουλάχιστον κατά το πρώτο ημίχρονο, οι ευκαιρίες που έβγαλε ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ήταν πολλές, για την ακρίβεια κλασική ήταν μόνο μία, η άουτ κεφαλιά του Κλάους Αθανασιάδη στο 9'.

Παρόλα αυτά και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κράτησε καλά, (με τον Γκαρσία να έχει πολλές όμορφες ενέργειες και τον Ρομπέρ να βγάζει κούρσες από αριστερά) και θα μπορούσε να είχε πάει τουλάχιστον ισόπαλος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα αν δεν δεχόταν τζάμπα γκολ στο 31' από στημένη μπάλα και κακή αντίδραση της άμυνας. Μιλώντας για τα μετόπισθεν, ο Κουμάλο έδειξε πολύ δυνατός αλλά και κάπως άτσαλος στα μαρκαρίσματά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα βλέμματα επικεντρώθηκαν κυρίως στους νέους, σε ηλικία, παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Δώνης. Ο Πέλκας, που έπαιξε από την αρχή, έδειξε θετικά στοιχεία και αγωνιστικό θράσος ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πόποβιτς ο οποίος βέβαια είχε δώσει δείγματα γραφής και πέρυσι.

Μάλιστα, ο βραχύσωμος άσος έχασε και την καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στην επανάληψη με ωραίο σουτ στο 75' που έφυγε μόλις άουτ.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Έτο, Κατσικάς, Κουμάλο, Γκαρσία, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης, Πέλκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Λαζάρ, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Δελληγιανίδης, Κάτσε Κωνσταντινίδης, Παπάζογλου, Γιάννου, Πόποβιτς, Στάμου.

TO LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK