Ισόπαλες σε φιλικό Βέροια και Ξάνθη

Χωρίς σκορ και κατ' επέκταση νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και της Ξάνθης στο Δημοτικό Γήπεδο της μακεδονικής πόλης.

Ισόπαλες σε φιλικό Βέροια και Ξάνθη
Ξάνθη Βέροια INTIME SPORTS

Απόλυτα μοιρασμένο σε κατοχή ήταν το πρώτο ημίχρονο, αλλά η Βέροια έφτασε πιο κοντά στο γκολ, καθώς είχε δοκάρι με τον Ρότζερς Κόλα στο 30ό λεπτό.

Η Ξάνθη απείλησε στο 15' με τον Γουάλας, το 19' με τους Δήμο Μπαξεβανίδη και Θοδωρή Βασιλακάκη, ενώ η "βασίλισσα του βορρά" με τον Θωμά Ναζλίδη (στο 22', το 41' και το 42').

Αμφότερες οι ομάδες βρήκαν δίχτυα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά τα γκολ δεν μέτρησαν, ενώ με εξαίρεση δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων (στο 77' με Χάρη Παυλίδη και το 88' με Ανέστη Καρακώστα), οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες.

Οι συνθέσεις

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (86’ Καρακώστας), Τσουμάνης (65’ Νέτο), Μαραγκός, Εντζεγκέλε (73’ Όστοιτς), Μπαλάφας (73’ Μπαλάφας), Βεργώνης (73’ Παυλίδης), Γιουσούφ (65’ Μεληκιώτης), Μερεμπασβίλι (65’ Τάτος), Ναζλίδης (73’ Μάνος), Κόλα (55’ Άρτσε).

Ξάνθη: Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καπετάνος, Ορφανίδης Π., Ντιμιτρόφ.

Ξάνθη (από το 61’ και μετά): Γκαραβέλης, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Φλίσκας, Φάρκας, Τόμιτς, Έλτον, Ράνος, Νάκας, Φασίδης, Ορφανίδης Λ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK