Καλά στοιχεία ενόψει Europa ο Ατρόμητος

Δώδεκα ημέρες πριν από το πρώτο ματς στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 της Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και έδειξε θετικά στοιχεία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του.

Καλά στοιχεία ενόψει Europa ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου άρχισε καλά, αφού στο 19ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία σέντραρε από δεξιά, ο Άντριου Χογκ έκανε άστοχη έξοδο και ο Φερνάντο Ουσέρο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 24ο ο Στέφανο Ναπολεόνι διπλασίασε το προβάδισμα του Ατρομήτου με κοντινή κεφαλιά.

Η Καλλονή άγγιξε το γκολ στο 29ο λεπτό, όταν ο Γίρι Κλαντρούμπσκι έπιασε την εξ επαφής κεφαλιά και ο Αντρέι Γκορμπούνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι, όμως νωρίτερα είχε σταθεί τυχερή, αφού ο Χαβιέρ Ούμπιδες δεν βρήκε στόχο σε δύο προσπάθειες.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53ο λεπτό με υπέροχο δεξί πλασέ του Γιώργου Μανούσου, αλλά ο 18χρονος Μιχάλης Μπαστακός ξανάδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Ατρόμητο με ατομική προσπάθεια.

Το 3-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στέφανος Ρεγκάκος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κώστα Δαύκο.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Γκαρσία, Μαρσελίνιο, Ούμπιδες, Ναπολεόνι.

Έπαιξαν και οι: Μπάρκας, Εμπό, Μπάλλας, Νάτσος, Κατράνης, Θεολόγου, Μπαστακός, Ενγκουέμ, Λημνιός, Ρεγκάκος, Μπρίτο.

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιουκαρής, Κεϊτά, Κρολ, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Μανούσος, Μάρκοβιτς.

Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Αντέτζο, Ούκα, Γιώργου, Ξύδας, Ουνγιαλίδης, Λαμπράκης.

Διαβάστε ακόμη:

Προτάθηκε ο Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο

News 24/7

24MEDIA NETWORK