Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 2-2, 5-4 πεν. (VIDEO)

Δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό στις ΗΠΑ. Μετά το 2-2 των 90 λεπτών η ελληνική ομάδα επικράτησε 5-4 της Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι και ολοκλήρωσε ιδανικά την παρουσία του στο International Champions Cup. Πρωταγωνιστής και σκόρερ ο Διαμαντάκος.

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 2-2, 5-4 πεν. (VIDEO)

Ήταν το πρώτο φιλικό επί αμερικανικού εδάφους που ο Ολυμπιακός περισσότερο αμύνθηκε παρά επιτέθηκε.

Αν είχε μετρήσει το ακυρωθέν γκολ του Ντομίνγκες στο 2', θα γράφαμε για το ιδανικό ξεκίνημα των "ερυθρολεύκων" στο ματς, η συνέχεια ωστόσο τούς βρήκε πίσω από την μπάλα, να μάχονται απέναντι σε μια απειλητική Μάντσεστερ Σίτι. Οι "πολίτες" χτυπούσαν κυρίως από τα δεξιά, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο Μαζουακού δεν ήταν πάντα εκεί που έπρεπε, ενώ ο Παπαδόπουλος, που αντικατέστησε τον τραυματία Σιόβα στο 13', χρειάστηκε χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 2-2, 5-4 πεν. (VIDEO)

Υπό αυτές τις συνθήκες ήταν λογικό ο Τζέκο να κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, οι Νάβας - Νασρί να βρουν χώρους και η πρωταθλήτρια Αγγλίας να φτιάξει ευκαιρίες, προτού προηγηθεί με την προσωπική ενέργεια του Γιόβετιτς στο 35'.

Η άμεση απάντηση από τον Διαμαντάκο στο 37', μετά από πολύ ωραίο τρίγωνο στην περιοχή της Σίτι, φανέρωσε την ικανότητα του Ολυμπιακού να ξεδιπλώνεται με ταχύτητα στο χορτάρι, διασπώντας ακόμη και ποιοτικές άμυνες όπως αυτές των πρωταθλητών Αγγλίας. Το πρόβλημα ήταν πως οι παίκτες του Μίτσελ δεν κρατούσαν πολύ την μπάλα. Ιδίως στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και μετά τις αλλαγές του Πελεγκρίνι η Σίτι ήταν τρομερά επικίνδυνη. Το 2-1 δεν έγινε στην τριπλή ευκαιρία που έχασαν οι "πολίτες", έγινε όμως μετά το πέναλτι του Μανωλά στον Σίλβα και την άπιαστη εκτέλεση του Κολάροφ στο 53'. Ο Ρομπέρτο δε απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σίλβα στο 57'.

Μολονότι πάντως οι Πειραιώτες υπέφεραν σε αρκετές περιπτώσεις, βρήκαν -όπως στο πρώτο μισό- τον τρόπο να σκοράρουν. Το φρέσκο αίμα που μετάγγισε στην 11άδα ο Μίτσελ λειτούργησε ανανεωτικά, αφού σε μια από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα ο Γκαζαριάν έφτιαξε το 2-2 για τον Διαμαντάκο στο 66ο λεπτό.

Αφού ο Ρομπέρτο επενέβη στο σουτ του Σίλβα και ο Κολοβός αδράνησε μόνος απέναντι στον Χαρτ, το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Ο Ντοσεβί ήταν ο πρώτος που αστόχησε (το έπιασε ο Χαρτ), αλλά ο Ρομπέρτο έπιασε δύο (των Μίλνερ, Σινκλέρ) και μολονότι ο Παπαδόπουλος νικήθηκε από τον Χαρτ ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-4 με την εκτέλεση το Παπάζογλου. Προηγουμένως ο Ρίτσαρντς είχε σουτάρει απελπιστικά άουτ.

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 2-2, 5-4 πεν. (VIDEO)
INTIME SPORTS

Σχόλιο

Δοκιμάστηκε σε διαφορετικές συνθήκες αγώνα ο Ολυμπιακός και πήρε ξανά καλό βαθμό. Αμύνθηκε περισσότερο από τα προηγούμενα παιχνίδια επί αμερικανικού εδάφους, κατόρθωσε όμως να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, να βγάλει δύο εξαιρετικά γκολ και στο φινάλε να πανηγυρίσει μια νίκη που τον έφερε πάνω από τους πρωταθλητές Αγγλίας στην τελική κατάταξη του ομίλου. Είναι ένα παράσημο κι αυτό.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (68' Σαλίνο), Μανωλάς (63' Αυλωνίτης), Σιόβας (13' Α. Παπαδόπουλος), Μαζουακού, Μανιάτης (69' Κολοβός), Σάμαρης, Κασάμι (64' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (64' Γκαζαριάν), Σαβιόλα (46' Ντοσεβί), Διαμαντάκος (68' Παπάζογλου)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κλισί (46' Ρίτσαρντς), Κολάροφ, Μπογιάτα, Ρεκίκ, Φερνάντο (46' Γκαρθία), Νάβας (46' Σίλβα), Τουρέ (46' Ζουκουλίνι), Νασρί (46' Μίλνερ), Γιόβετιτς (75' Σινκλέρ), Τζέκο (46' Γκιντέτι)

Διαβάστε ακόμη:

Μίτσελ: "Τα δώσαμε όλα"

Το live του φιλικού

21:23
Καλησπέρα σας. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα ξεκινάει στο "TCF Bank Stadium" στη Μινεάπολις η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του φημισμένου τουρνουά "Ιnternational Champions Cup".
21:24
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Αγγλίας αντίστοιχα.
21:25
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μανωλάς, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Σάμαρης, Κασάμι, Ντομίνγκες, Σαβιόλα, Διαμαντάκος

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κλισί, Κολάροφ, Μπογιάτα, Ρέκικ, Φερνάντο, Νάβας, Τουρέ, Νασρί, Γιόβετιτς, Τζέκο
21:26
Το ματς μεταδίδεται τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι της Nova (Νovasports 1).
21:28
Πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Μίτσελ στα δύο προηγούμενα φιλικά της παιχνίδια επί αμερικανικού εδάφους. Στο πρώτο της ματς επιβλήθηκε με 3-0 της Μίλαν ενώ ακόμα και στην ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ έδειξε καλά δείγματα γραφής και ίσως το γκολ να είναι το μοναδικό που της έλειψε.
21:29
Όπως όλα δείχνουν από τη σύνθεση που έχει επιλέξει ο Μίτσελ, οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν με ένα σύστημα 4-4-2, με τους τέσσερις παίκτες της μεσαίας γραμμής να είναι παραταγμένοι σε σχήμα ρόμβου.
21:30
Ο Ρομπέρτο θα κάτσει κάτω από την εστία, ο Ελαμπντελαουί και ο Μαζουακού σε δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ Μανωλάς και Σιόβας συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
21:31
Ο Μαντιάτης θα είναι ο ανασταλτικός μέσος έχοντας λίγο πιο μπροστά του Σάμαρη και Κασάμι ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες με καθαρά επιθετικές βλέψεις.
21:31
Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα επωμιστούν το επιθετικό φορτίο αυτοί θα είναι οι Σαβιόλα και Διαμαντάκος.
21:34
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του αγώνα.
21:37
Αν θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του "International Champions Cup" χρειάζεται να επικρατήσει της Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ να χάσει την Κυριακή από τη Μίλαν. Μόνο με αυτόν τον συνδυασμό αποτελεσμάτων πάει τελικό η ομάδα του Μίτσελ.
21:38
Ο Διαμαντάκος κατά της διάρκειας της προθέρμανσης του Ολυμπιακού.
21:40
Ο Έντιν Τζέκο θα είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στον Ολυμπιακό.
21:47
Θέση στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκει και ο Στέφαν Γιόβετιτς.
21:49
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Μάντσεστερ Σίτι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για τον οποίο να σημειώσουμε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχουν γίνει παράπονα τις ομάδες.
21:51
Αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ο Γιάννης Μανιάτης ενώ της Σίτι ο Γιάγια Τουρέ.
21:53
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
21:55
Ο Ντομίνγκες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χαρτ με υπέροχο πλασέ όμως υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και παραμένει το 0-0.
21:58
Ο Ολυμπιακός έχει μπει καλά στο παιχνίδι και προσπαθεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα.
22:01
7: Καλή στιγμή για τη Σίτι με τον Νασρί, το σουτ του οποίου με το αριστερό μέσα από την περιοχή και σε πλεονεκτική θέση έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρομπέρτο.
22:02
Μπήκαμε στο 10ο λεπτό του αγώνα, με το ματς να είναι ισορροπημένο.
22:03
10': Ο Διαμαντάκος πιέζει τον Χαρτ και τον αναγκάζει να πετάξει τη μπάλα εκτός γηπέδου.
22:03
11': Ο Κασάμι επιχειρεί μακρινό σουτ, η μπάλα φεύγει άουτ.
22:06
13': Ο Ντομίνγκες δοκιμάζει το αριστερό πόδι του έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δεν διστάζουν να κάνουν σουτ εκτός περιοχής οι "ερυθρόλευκοι".
22:06
13': Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Αποχωρεί τραυματίας ο Σιόβας και τη θέση του παίρνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
22:08
15': Γρήγορη επέμβαση του Παπαδόπουλου ο οποίος πρόλαβε τον Τζέκο που εφορμούσε και σταμάτησε μία επικίνδυνη φάση για την ελληνική ομάδα.
22:11
18': Συνεχίζει το παιχνίδι με τις αρκετές κοντινές πάσες ο Ολυμπιακός.
22:12
18': Η Μάντσεστερ Σίτι απειλεί για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό. Ο Τζέκο κινήθηκε στα όρια της περιοχής και έστρωσε για τον Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρομπέρτο.
22:13
Η Μάντσεστερ Σίτι βγαίνει αρκετά συχνά από την δεξιά πλευρά, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι ο Μαζουακού "ανεβαίνει" στην πλευρά του.
22:15
22΄: Επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ του Ολυμπιακού, κερδίζει κόρνερ η Σίτι.
22:16
Ο Ολυμπιακός αμύνεται αρκετά καλά κόντρα στη Σίτι με τη μοναδική του αδυναμία να είναι μέχρι στιγμής στην αριστερή πλευρά και τους Μαζουακού-Κασάμι να αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι στον επικίνδυνο Νάβας.
22:18
24': Ωραία μπαλιά του Ντομίνγκες για τον Διαμαντάκο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά κόπηκε με τάκλιν από τον Μπογιατά λίγο πριν κάνει το σουτ.
22:19
25': Ο Σαβιόλα κέρδισε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει πάντως εύκολα στην αγκαλιά του Χαρτ.
22:21
27': Καλή στιγμή για τη Σίτι να ανοίξει το σκορ. Ο Τουρέ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, πρόλαβε τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν του κάνουν τάκλιν και έκανε το δεξί σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρομπέρτο.
22:23
Συμπληρώνουμε το πρώτο ημίωρο. Πολύ καλά στέκεται ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σίτι, φαίνεται πάντως ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.
22:24
Time-out στο ματς! Λόγω της υπερβολικής ζέστης ο διαιτητής διακόπτει για λίγο το ματς ώστε οι παίκτες των δύο ομάδων να πάρουν ανάσες και να δροσιστούν.
22:25
Ευκαιρία και για τους Πελεγκρίνι και Μίτσελ να δώσουν οδηγίες στους παίκτες τους έχοντας και ξεκάθαρη εικόνα από τον αγώνα μετά από 30 λεπτά.
22:26
33': Εξαιρετική προσπάθεια του Κολάροφ από τα αριστερά, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και μπήκε στην περιοχή, με το δυνατό χαμηλό σουτ του να αποκρούεται από τον Ρομπέρτο.
22:27
Η ταχύτητα των παικτών της Σίτι στις πτέρυγες είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.
22:28
35':Ανοίγει το σκορ η Σίτι με τον Στέφαν Γιόβετιτς!
22:29
Ο Μαυροβούνιος φορ πέρασε δύο αντιπάλους από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να αδυνατεί να τον κόψει και έτσι με ένα όμορφο πλασέ νίκησε τόσο αυτόν όσο και τον Ρομπέρτο.
22:30
37': Ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός!
22:31
Άμεση αντίδραση από τους Πειραιώτες που "έκρυψαν" τη μπάλα στην περιοχή της Σίτι και έκανε το 1-1. Ο Τσόρι Ντομίνγκες έδωσε στον Σαβιόλα, αυτός έβγαλε κάθετη στον Μανιάτη και εκείνος σε Διαμαντάκο, ο οποίος από θέση βολής κεραυνοβόλησε τον Χαρτ!
22:33
Ο Γιόβετιτς συνεχίζει πάντως την εκπληκτική του παρουσία στα καλοκαιρινά φιλικά των "πολιτών", έχοντας πετύχει τα 5 από τα 8 γκολ της ομάδας του.
22:36
Στο γκολ πάντως που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό επωφελήθηκε από το... black out στην άμυνα των "ερυθρολεύκων". Μπήκε με χαρακτηριστική άνεση στην περιοχή και η αντίδραση των Παπαδόπουλου και Ρομπέρτο δεν ήταν καθόλου καλή.
22:36
44': Η Μάντσεστερ Σίτι κερδίζει κόρνερ
22:37
Έδιωξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.
22:38
45': Κίτρινη κάρτα στον Κολάροφ για διαμαρτυρία.
22:38
Οι παίκτες της Σίτι έκαναν έντονα παράπονα στον διαιτητή ζητώντας πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου πάνω στον Γιόβετιτς μέσα στην περιοχή.
22:39
Παίζουμε ήδη τις καθυστερήσεις.
22:40
Δείτε το γκολ του Γιόβετιτς με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ.
22:41
Τέλος ημιχρόνου που βρίσκει Μάντσεστερ Σίτι και Ολυμπιακό να είναι ισόπαλοι 1-1.
22:42
Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στη Σίτι, με τον Τζέκο να κάνει υπέροχη ενέργεια από τα αριστερά και να βγάζει φοβερή μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κόβουν τελευταία στιγμή.
22:43
Δείτε τον Δημήτρη Διαμαντάκο να ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό δύο λεπτά μετά το γκολ του Γιόβετιτς.
22:46
Σημειώνεται ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθονται οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Εντινγκά, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Σαλίνο, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Αυλωνίτης και Φορτούνης.
22:48
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν τον εγκαταλείπουν ούτε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
22:49
Οι παίκτες του Ολυμπιακού παραταγμένοι στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την πρώτη σέντρα.
22:58
Εκτός αποστολής είναι οι Αμπιντάλ, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ και Χολέμπας που έχουν μείνει στο Νιου Τζέρσι και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
22:59
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει σε μία αλλαγή. Ο Ντοσεβί πήρε τη θέση του Σαβιόλα.
23:01
47': Τριπλή ευκαιρία για τη Μάντσεστερ Σίτι, με Ρομπέρτο και αμυντικούς να αποκρούουν τρία διαδοχικά κοντινά σουτ!
23:03
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει κάνει έξι αλλαγές στην ενδεκάδα της Σίτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο οι Μίλνερ, Σίλβα, Γκουιντέτι, Ζουκουλίνι, Ρίτσαρντς και Γκαρσία αντί για τους Νάβας, Κλισί, Τουρέ, Τζέκο, Φερνάντο και Νασρί.
23:04
Γιόβετιτς και Ζουκουλίνι απέτυχαν να νικήσουν από κοντά τον Ρομπέρτο και έτσι το 1-1 παραμένει.
23:05
Πέναλτι για τη Σίτι!
23:06
Ο Μανωλάς έκανε καθαρό πέναλτι στον Σίλβα και η Σίτι έχει την ευκαιρία να κάνει το 2-1 από την άσπρη βούλα.
23:08
53': Οι πρωταθλητές Αγγλίας ξαναπαίρνουν το προβάδισμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κολάροφ. Άπιαστη εκτέλεση, ξετίναξε τα δίχτυα της εστίας του Ρομπέρτο.
23:09
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον απόλυτο έλεγχο του ματς στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Ο Μίτσελ ζητάει από τους παίκτες του περισσότερες σίγουρες πάσες.
23:12
57': Ο Νταβίντ Σίλβα έκανε υπέροχη κίνηση έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε το χαμηλό αριστερό σουτ, εξαιρετική επέμβαση από τον Ρομπέρτο.
23:14
60': Ωραία αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό αλλά ο Κασάμι άργησε να δώσει την τελική πάσα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για να απειληθείη εστία του Χαρτ.
23:16
Την ίδια ώρα Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στο 1-1 στο "Michigan Stadium" με τα τέρματα των Γιανγκ και Μπέιλ.
23:17
64': Δύο ακόμα αλλαγές για τον Ολυμπιακό με τους Γκαζαριάν και Μπουχαλάκη να παίρνουν τη θέση των Κασάμι και Ντομίνγκες.
23:20
66': Ισοφαρίζει σε 2-2 ο Ολυμπιακός με εκπληκτικό γκολ!
23:22
Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Γκαζαριάν πέρασε εξαιρετική κάθεση πάσα στον κενό χώρο για τον Διαμαντάκο ο οποίος έκανε κίνηση και αφού απέφυγε με ωραία ντρίμπλα τον Χαρτ έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια θέση.
23:23
68': Πέρασαν στο ματς οι Σαλίνο, Κολοβός και Παπάζογλου και αποχώρησαν οι Μανιάτης, Αμπντελαουί και Διαμαντάκος.
23:24
Από το 63ο λεπτό έχει αποχωρήσει και ο Μανωλάς, δίνοντας τη θέση του στον Αυλωνίτη.
23:25
Ο Κολάροφ νικάει τον Ρομπέρτο από τα 11 βήματα και κάνει το 2-1 για τη Μάντσεστερ Σίτι.
23:26
Ο Μίτσελ εισηγήθηκε την επιστροφή του Διαμαντάκου στον Ολυμπιακό και εκείνος τον δικαιώνει. Παίκτης που έχει αίσθηση του γκολ, το απέδειξε για μία ακόμα φορά στη φάση του 2-2.
23:27
Δείτε το εξαιρετικό δεύτερο γκολ του Διαμαντάκου από την ασίστ του Γκαζαριάν!
23:28
75': Aλλαγή για τη Σίτι, με τον Σινκλέρ να αντικαθιστά τον Γιόβετιτς.
23:30
Ο Ολυμπιακός για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό χρειάζεται "καθαρή" νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, δεν του αρκεί δηλαδή να επικρατήσει στα πέναλτι. Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσουν πέναλτι.
23:31
77': Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής αποφασίζει λίγο μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο δεύτερο μέρος να γίνει ένα μίνι time-out για να δροσιστούν οι παίκτες. Η ζέστη και η υγρασία είναι αφόρητη.
23:32
Στο άλλο ματς που διεξάγεται την ίδια ώρα για το "Guinesse International Champions Cup" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρούνεϊ το δεύτερο γκολ για τους "κόκκινους διαβόλους".
23:33
78': Ο Ρομπέρτο πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική απόκρουση στο ενεργητικό του, αυτή τη φορά σε σουτ με το αριστερό του Σίλβα μέσα από την περιοχή.
23:34
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Όλα ανοιχτά για το ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη...
23:39
Απίστευτη κάθετη πάσα από τον Σάμαρη που έβγαλε τετ α τετ τον Κολοβό, όμως ο δεύτερος δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία για το 3-2!
23:40
Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα δίνουν όλα με στόχο τη νίκη στα τελευταία λεπτά.
23:41
O Κολοβός κερδίζει κόρνερ στο 88ο λεπτό.
23:42
Η εκτέλεση κόρνερ του Ντοσεβί έφερε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όμως δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού και η μπάλα έφυγε άουτ.
23:43
Αν δεν αλλάξει κάτι στα τελευταία λεπτά, τότε το σίγουρο είναι πως το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού θα είναι επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
23:44
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Δύο λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος.
23:44
90': Το σουτ του Σινκλέρ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να προβληματίσει τον Ρομπέρτο.
23:45
Ένα λεπτό ακόμα για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα... πέναλτι. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει παράταση.
23:46
Τελευταία δευτερόλεπτα για το φινάλε. Μία ακόμα καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στις ΗΠΑ.
23:46
Τελικό αποτέλεσμα: 2-2.
23:46
Το ματς έληξε 2-2 και θα μάθουμε τον νικητή μέσα από τη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι.
23:48
Ακόμα και αν ο Ολυμπιακός αναδειχτεί νικητής δεν έχει ελπίδες για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό του (βρίσκεται τώρα σε αυτή η Λίβερπουλ) και να πάει στον τελικό του τουρνουά. Αντίθετα η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πάει στον τελικό σε περίπτωση που βγει νικήτρια στα πέναλτι.
23:48
Ρομπέρτο και Χαρτ ετοιμάζονται για τη δική τους άτυπη μονομαχία...
23:50
Ξεκινάει η διαδικασία των πέναλτι...
23:51
1-0 για τη Σίτι ο Νταβίντ Σίλβα.
23:51
Έστειλε τη μπάλα στη δεξία γωνία του Ρομπέρτο παρά την προσπάθεια του Ισπανού που βρήκε τη σωστή γωνία.
23:52
Ισοφαρίζει 1-1 ο Σάμαρης, έστειλε τον Χαρτ από την άλλη γωνία.
23:52
Ο Κολάροφ εκτελεί το δεύτερο πέναλτι για τη Σίτι.
23:53
Και πάλι καλό χτύπημα από τον Κολάροφ που κάνει το 2-1 για τη Σίτι.
23:53
Ντοσεβί παίρνει σειρά...
23:53
Αποκρούει ο Χαρτ!
23:54
Κακό χτύπημα από Ντοσεβί, απέκρουσε στην αριστερή γωνία ο Χαρτ.
23:54
Ο Ρομπέρτο αποκρούει  πέναλτι του Μίλνερ!
23:54
Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία για το 2-2 με τον Κολοβό...
23:55
Εξαιρετικό χτύπημα από τον Κολοβό ο οποίος κάνει το 2-2!
23:55
Πάμε στο 4ο πέναλτι για κάθε ομάδα...
23:55
Αποκρούει ο Ρομπέρτο το πέναλτι του Σινκλέρ!
23:56
3-2 για τον Ολυμπιακό από τον Γκαζαριάν!
23:56
Κοντά στη νίκη στα πέναλτι ο Ολυμπιακός.
23:57
Ισοφαρίζει 3-3 ο Ζουκουλίνι!
23:57
Τελευταίο πέναλτι για τον Ολυμπιακό από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
23:57
Αποκρούει ο Χαρτ με τα πόδια την εκτέλεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου!
23:58
Έμεινε το 3-3 και πάμε σε 6ο πέναλτι...
23:58
4-3 ο Γκουιντέτι!
23:58
Πρέπει να βάλει το πέναλτι ο Ολυμπιακός για να μείνει ζωντανός...
23:59
Ψύχραιμα ο Μπουχαλάκης και... 4-4 για τον Ολυμπιακό!
23:59
Συνεχίζεται το θρίλερ...
23:59
Τραγική εκτέλεση πέναλτι από Μάικα Ρίτσαρντς στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ!
00:00
5-4 ο Ολυμπιακός με Παπάζογλου!
00:00
Ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη επί της Σίτι νικώντας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.
00:01
Ολοκληρώθηκε και το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί αμερικανικού εδάφους με μία ακόμα καλή εμφάνιση κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας.
00:02
Μίτσελ: "Είμαστε πραγματικα πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα τα έδωσε όλα. Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τα πήγαμε πάρα πολύ καλά".
00:04
Με το αποτέλεσμα αυτό τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκαν από τον τελικό του τουρνουά στον οποίο πηγαίνει η Λίβερπουλ.
00:05
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί για το live της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι που βρήκε τους "ερυθρόλευκους" να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 με τους Άγγλους στην κανονική διάρκεια και να παίρνουν μία νίκη γοήτρου με 5-4 στα πέναλτι.
00:06
Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK