Νίκη της Βέροιας επί της Κέρκυρας

Δύο ομάδες που μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν, η Βέροια και η Κέρκυρα, τέθηκαν αντιμέτωπες στο Δημοτικό Στάδιο της μακεδονικής πόλης, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η "βασίλισσα" με 2-1.

Νίκη της Βέροιας επί της Κέρκυρας
Βέροια Κέρκυρα INTIME SPORTS

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Βέροια επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της μακεδονικής πόλης.

Οι "Φαίακες" άγγιξαν το γκολ στο 8ο λεπτό, όταν η μπάλα μετά από φάουλ του Σάσα Καϊκούτ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έμελλε να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Θωμά Ναζλίδη, έπειτα από κόρνερ του Τζαμέλ Αμπντούν και συρτή σέντρα του Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο νεοαποκτηθείς Ρότζερς Κόλα άνοιξε λογαριασμό στο 40ό λεπτό με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καϊκούτ με πέναλτι στο 55ο λεπτό.

Βέροια: Καντιμοίρης (72' Βασιλειάδης), Μαλόν (79' Μεληκιώτης), Γιαννούλης (68' Νέτο), Όστοϊτς (72' Νάστος), Εντζεγκέλε (59' Μαραγκός), Μπαλάφας (72' Μπατιόν), Παυλίδης (59' Βεργώνης), Γιουσούφ (79' Τάτος), Αμπντούν (59' Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης (72' Μαγιέφσκι), Κόλα (79' Μάνος).

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης (78' Σαμπανίδης), Γκομέζ (74' Μεντής), Μανωλάς (46' Ντιόγκο), Βενέτης (68' Καραγιαννίδης), Ντιμιτρόφσκι (69' Βλάχος), Σιόντης (69' Καρντόσο), Κρητικός (46' Ζορμπάς), Βίλα, Ντουαλά (46' Παρασκευαΐδης), Καϊκούτ (69' Γεωργακόπουλος), Μαρκόφσκι (46' Μακρίδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK