Γεωργιάδης παντός καιρού...

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης προσθέτει ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των ρόλων που είχε κατά καιρούς.

Γεωργιάδης παντός καιρού...

Νέος ρόλος για τον Γιώργο Γεωργιάδη που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Με την καθοδήγησή του οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα επιδιώξουν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος προκειμένου να πάρουν έτσι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο να έχει "υπηρετήσει" τους "ασπρόμαυρους" ως παίκτης, ως σκάουτερ, ως προπονητής στην Κ20 αλλά και ως τεχνικός διευθυντής.

Κάπως έτσι μοιάζει ο Γεωργιάδης να είναι "φτιαγμένος" για... όλες τις δουλειές και όσον αφορά αυτή του προπονητή στην ανδρική ομάδα, να σημειωθεί πως ουδέποτε έκρυψε την φιλοδοξία του να κάτσει κάποια στιγμή στον πάγκο μιας και πήρε κάποιες εμπειρίες ως τεχνικός των "μικρών" Εθνικών ομάδων (Νέων και των Ελπίδων). Μάλιστα στον ΠΑΟΚ υπάρχει η σκέψη την νέα σεζόν ο Γεωργιάδης να παραμείνει κοντά στον νέο τεχνικό του "Δικεφάλου".

Οι προηγούμενοι ρόλοι του...

Πάμε όμως να θυμηθούμε τους ρόλους του στον ΠΑΟΚ (σ.σ. στη "μεγάλη" ομάδα)... Αναμφίβολα ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα που έπαιξαν ποτέ στους "ασπρόμαυρους", αποτέλεσε ηγέτη τους και αγαπημένο παιδί της κερκίδας (ειδικότερα πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό). Επαιξε στον "Δικέφαλο" από το 1999 έως το 2003, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2006-07 (σ.σ. προερχόμενος από τον Ηρακλή) έως το 2008.

Αυτό που σίγουρα "μένει" από αυτόν στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ ήταν το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Αρη στον τελικό του Κυπέλλου το 2003 με το οποίο ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 1-0. Είχε συμβολή όμως και στη κατάκτηση του Κυπέλλου το 2001, όταν στο ματς με τον Ολυμπιακό πέτυχε το 1-3 (σ.σ. τελικό 2-4 υπέρ του ΠΑΟΚ).

Το 2008 αποτέλεσε σκάουτερ των "ασπρόμαυρων" (όχι για πολύ καιρό), ενώ από τον Ιούνιο του 2012 ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή ασχολούμενος έτσι με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Δεδομένου πως τότε τα πράγματα οικονομικά δεν ήταν τόσο εύκολα και το μπάτζετ δεν ήταν πολύ μεγάλο, είχε αντικειμενικά δύσκολο έργο.

Τον Γενάρη σαφώς ο ΠΑΟΚ ήταν πιο... άνετος όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, συνεργάστηκε με τον Γκέρμαν Τσιτσιακόφ γι' αυτές και τώρα προέκυψε η εξέλιξη με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Πάντως αναλόγως με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ την νέα σεζόν, θα "φανεί" αν επιστρέψει στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Γεωργιάδης (ή πλασιώσει τον νέο προπονητή, όπως σκέφτονται στους "ασπρόμαυρους").

News 24/7

24MEDIA NETWORK