Τρία γκολ και τρία κερδισμένα στοιχήματα με Πλατανιά!

Ο Πάουλο Μπέντο θέλησε να τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας των αναπληρωματικών του και αυτοί του έβαλαν...δύσκολα. Με δύο γκολ του Πάρντο που φώναξε βροντερά "παρών" και ένα του Ελαμπντελαουί, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Πλατανιά και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τρία γκολ και τρία κερδισμένα στοιχήματα με Πλατανιά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον αστερισμό του... τρία! Ο Ολυμπιακός πήρε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας (κάνοντας παράλληλα βήμα πρόκρισης για τα νοκ-άουτ ματς) με αντίπαλο τον Πλατανιά, πέτυχε τρία όμορφα γκολ απέναντι στην ομάδα της Κρήτης (5', 66' Πάρντο και 68' Ελαμπντελαουί) ενώ ο Πάουλο Μπέντο είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αρπάζουν από τα... μαλλιά την ευκαιρία που τους έδωσε και να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις.

Πρώτος και καλύτερος ο Φελίπε Πάρντο ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των "ερυθρολεύκων" σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ και επιδεικνύοντας πολύ μεγάλη διάθεση στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός μετά τις 18 Σεπτεμβρίου.

Τρία γκολ και τρία κερδισμένα στοιχήματα με Πλατανιά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άξιος συμπαραραστάτης του ο Δημήτρης Σιόβας που είδε την πόρτα της ενδεκάδας να ανοίγει για πρώτη φορά φέτος για αυτόν και ήταν αποτελεσματικότατος στο κέντρο της άμυνας ενώ έβγαλε και μία εξαιρετική σέντρα στη φάση του δεύτερου γκολ.

Τρίτος της... εκλεκτής παρέας ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αγωνίστηκε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού (είχε μπει αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΟΚ) και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Πορτογάλο ότι μπορεί να τον υπολογίζει, καλύπτοντας άνετα τη θέση και σκοράροντας ένα πολύ ωραίο γκολ.

Τρία γκολ και τρία κερδισμένα στοιχήματα με Πλατανιά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρα από αυτούς, ο Μπέντο θα πρόσεξε σίγουρα τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες που ήταν πολύ δραστήριος και μέσα σε αρκετές φάσεις και τον Ρομαό ως ανασταλτικό χαφ (πρώτο ματς και για αυτόν ως βασικός) δίπλα στον Μπουχαλάκη ενώ στον αντίποδα είδε ελάχιστα πράγματα από τον Μάριν και σίγουρα θα περίμενε κάτι παραπάνω από τον Καρντόσο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση του πενταλέπτου. Κάθετη μπαλιά ο Ντομίνγκες, κεφαλιά του Ελαμπντελαουί και ο Πάρντο έφερε τη μπάλα μπροστά του για να νικήσει με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση τον Κοκκαλά για το 1-0.

Τρία γκολ και τρία κερδισμένα στοιχήματα με Πλατανιά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνέχεια βρήκε τον Ολυμπιακό να παίζει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό του μέχρι το 30' (με κατοχή μπάλας πάνω από 75%) και τον Καρντόσο να χάνει την ευκαιρία για σούπερ γκολ στο 20' (λόμπα από 30 μέτρα πέρασε άουτ) ενώ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο Πλατανιάς ισορρόπησε αλλά ο Παραγουανός θα μπορούσε να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους αν σημάδευε σωστά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός "κατέβασε στροφές" στο ξεκίνημα όμως ένα "ξέσπασμα" ήταν αρκετό για να "καθαρίσει τη μπουγάδα". Από προώθηση του Σιόβα και καλοζυγισμένη σέντρα του Σιόβα στο 66' ο Πάρντο "χτύπησε" για δεύτερη φορά (κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής) ενώ στο 68' ο Ελαμπντελαουί έδειξε στον Ολυμπιακό τι έχανε τόσο καιρό που ήταν απόντας, με μία από τις γνωστές προωθήσεις που κατέληξε με τη μπάλα να αναπαύεται στα αντίπαλα δίχτυα.

Τρία γκολ και τρία κερδισμένα στοιχήματα με Πλατανιά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τελευταίο 20λεπτο ήταν διαδικαστικό (ο Μπέντο πέρασε στο παιχνίδι τους Μανθάτη και Ανδρούτσο), με τους Πειραιώτες να έχουν πάντως τον έλεγχο και να έχουν και ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ με τον Ντομίνγκες, που όμως δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο τέρμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Σιόβας, Ρέτσος, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μαρίν (65' Μανθάτης), Πάρντο, Καρντόσο

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (83' Μουνάφο), Ντίνας (71' Βάντερσον), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67' Τσουράκης), Ντιλαβέρ

TO LIVE CHAT

19:22
Καλησπέρα σας. Σε λιγότερο από 10 λεπτά έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
19:23
Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 2ο όμιλο μαζί με Σπάρτη και Χανιά.
19:23
Αρκετά νέα πρόσωπα από τον Πάουλο Μπέντο στο σημερινό παιχνίδι για το Κύπελλο.
19:24
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Πάρντο, Ντομίνγκες, Μάριν, Καρντόσο
19:25
Η ενδεκάδα του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ
19:25
Κώστας : Νυχτα θα φυγει ο Μπεντο. Μολις κανουμε ενα στραβο αποτελεσμα θα δημιουργηθει γκρινια για τις επιλογες του
19:27
Αναμφίβολα, ξεχωρίζει η παρουσία των Σιόβα και Ρομαό στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού καθώς για πρώτη φορά οι δύο παίκτες βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Μπέντο.
19:29
Πολύ λίγος κόσμος στο "Καραϊσκάκης" για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.
19:30
Οι δύο ομάδες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Με τις κλασικές ερυθρόλευκες εμφανίσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, με μπλε εκείνοι του Πλατανιά.
19:31
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, με τον Πλατανιά να αποσπά ισοπαλία 2-2 στο Φάληρο.
19:31
Ξεκίνησε το παιχνίδι.
19:34
Ο Ρέτσος προωθήθηκε από την αριστερή πτέρυγα και κέρδισε κόρνερ στο 3ο λεπτό. Πρώτο για τον Ολυμπιακό.
19:35
Εκτέλεσε το κόρνερ ο Μπουχαλάκης, ο Σιόβας έπιασε το γυριστό σουτ αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και εκείνη κατέληξε στην αγκαλιά του Κοκκαλά.
19:35
5': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
19:35
Ο Φελίπε Πάρντο επιστρέφει μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα και μαζί στο σκοράρισμα.
19:36
Εξαιρετικό γκολ από τον Κολομβιανό εξτρέμ, με υπέροχο διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
19:36
Η τελευταία φορά που ο Πάρντο αγωνίστηκε βασικός με τον Ολυμπιακό ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου.
19:37
Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 5λεπτο και διάθεση να πιέσει από νωρίς τους παίκτες του Πλατανιά.
19:37
Ρομαό και Μπουχαλάκης συνθέτουν το δίδυμο στον άξονα, ο Μάριν είναι στα αριστερά της επίθεσης και ο Πάρντο στα δεξιά ενώ ο "Τσόρι" Ντομίνγκες κινείται πίσω από τον Καρντόσο.
19:38
Στον κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών βρίσκονται οι Βιάνα (δεξιός σέντερ μπακ) και Σιόβας (αριστερό σέντερ μπακ) ενώ στα άκρα της οπισθοφυλακής βρίσκονται οι Ελαμπνελαουί και Ρέτσος. Κάτω από την εστία κάθεται ο Λεάλι.
19:41
Στο γκολ του Πάρντο, η φάση είχε ξεκινήσει από τον Ντομίνγκες, ο οποίος τροφοδότησε τον Ελαμπντελαουί και εκείνος με τη σειρά του με το κεφάλι τον σκόρερ.
19:41
Με επιθετική διάθεση ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα, έχει επιβάλλει το ρυθμό του απέναντι στον Πλατανιά.
19:43
Ο Σιόβας έκοψε ωραία την προσπάθεια των παικτών του Πλατανιά και αφού έκανε μερικά μέτρα έβγαλε τη σέντρα για τον Καρντόσο, με τον Παραγουανό να βγαίνει μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ του Πλατανιά αλλά να είναι σε θέση οφσάιντ.
19:44
Δεν πιέζει ψηλά ο Πλατανιάς (οι παίκτες του περιμένουν πίσω από τη σέντρα), ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να κάνει παιχνίδι.
19:45
Αυτό είναι και το παράπονο που έχει μέχρι τώρα ο Παράσχος από τους παίκτες του. Δεν πιέζουν ψηλά και τα μπακ του Ολυμπιακού φτάνουν με ευκολία μέχρι τη σέντρα.
19:46
Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυρίζουν αρκετά τη μπάλα με συνεχείς πάσες μέχρι να βρουν ελεύθερους χώρους.
19:47
Το ματς παίζεται ουσιαστικά στο μισό γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν πίσω από τη σέντρα.
19:49
18': Σπρώξιμο στον Στανισάβλιεβιτς έξω από την περιοχή και αριστερά, πάνω στον Ντομίνγκες. Είναι ο πρώτος παίκτης στο ματς που βλέπει την κίτρινη κάρτα.
19:50
Προσπάθεια του Καρντόσο να πετύχει μία λόμπα αλά... Ζιοβάνι!
19:51
Ο Παραγουανός παραλίγο να σημείωνε ένα από τα γκολ της χρονιάς. Έκανε θαυμάσιο κοντρόλ και έπιασε απευθείας το ψηλοκρεμαστό σουτ βλέποντας εκτός εστίας τον αντίπαλο γκολκίπερ, η μπάλα στην πάνω πλευρά των διχτύων.
19:52
Κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας ο Καρντόσο, απόλυτα δικαιολογημένα.
19:52
20': Σφυρίχτηκε σε θέση οφσάιντ ο Ντομίνγκες αλλά καλυπτόταν.
19:53
Συντριπτική υπεροχή του Ολυμπιακού όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας (78%). Με βάση τα όσα γράφουμε θα το έχετε καταλάβει και να μην βλέπετε το ματς. Έχει τον απόλυτο έλεγχο η ομάδα του Μπέντο.
19:55
24': Ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κοκκαλάς έβγαλε με τα χέρια σε κόρνερ.
19:55
25': Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Πλατανιά.
19:56
Συμπληρώσαμε τα πρώτα 25 λεπτά. Απόλυτο αφεντικό ο Ολυμπιακός, δεν αισθάνεται την παραμικρή πίεση, έχει τον έλεγχο και την κατοχή, πέτυχε γκολ ενώ έχει και 1-2 καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.
19:58
Ακόμα και όταν χάνουν τη μπάλα οι παίκτες του Ολυμπιακού, την ξανακερδίζουν πολύ γρήγορα.
19:58
Nipson : Με βαση την 11αδα ο Μανιατης δεν υπολογιζεται πλεον αφου δεν παιζει ουτε κυπελο?θα φυγει τον γεναρη?
19:59
Ο Σιόβας κατάφερε να μπει στην 11άδα για πρώτη φορά φέτος. Η απουσία του Μανιάτη αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως είναι πολύ δύσκολο να "επιστρέψει".
19:59
Το μοναδικό πράγμα στο οποίο έχουμε ισορροπία στο ματς είναι τα κόρνερ (2-2). Σε όλα τα υπόλοιπα, οι γηπεδούχοι έχουν το "πάνω χέρι".
20:00
Δεν "φορτσάρει" ο Ολυμπιακός αλλά είναι εμφανές πως έχει τον έλεγχο.
20:01
30': Τρεις φορές έχουν βρεθεί εκτεθειμένοι σε θέση οφσάιντ οι Πειραιώτες, 2 οι Κρητικοί.
20:01
Ο Καρντόσο βγαίνει αρκετές φορές εκτός περιοχής για να πάρει τη μπάλα με πλάτη και να τη δώσει σε κάποιο συμπαίκτη του.
20:02
Στο ίδιο τέμπο το ματς μετά το γκολ. Διπλή ζώνη άμυνας από τον Πλατανιά και πολλές πάσες από τον Ολυμπιακό μέχρι να "ανοίξει" η άμυνα είτε από το κέντρο είτε από τα πλάγια.
20:03
32': Ο Ντεβέσα έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Βιάνα έβαλε το σώμα του μπροστά και απομάκρυνε.
20:03
CM0102 : Πλακα πλακα...ισως να ηταν μια ευκαιρια να δοκιμασει τον Σιοβα αριστερο μπακ. Ενταξει ειναι οντως πολυ αργος αλλα το κυπελλο προσφερεται για μια δοκιμη τουλαχιστον
20:04
Θα μπορούσε να βάλει και τον Τσιμίκα. Πιστεύει περισσότερο τον Ρέτσο για αυτό του δίνει ευκαιρίες, έστω και αν τον βάζει να αγωνίζεται σε θέση που δεν είναι η φυσική του.
20:05
Σε σχέση πάντως με το πρώτο 15λεπτο που δέχτηκε μεγάλη πίεση, ο Πλατανιάς έχει καταφέρει στη συνέχεια να γίνει πιο αποτελεσματικός στο κλείσιμο των κενών χώρων.
20:07
35': Εδώ και μερικά λεπτά ο Πλατανιάς έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες και έχει καταφέρει να μεταφέρει το παιχνίδι και στην περιοχή του Ολυμπιακού.
20:09
37': Σουτ του Ντίνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει ασθενώς Λεάλι, με τον Ηλιάδη να πηγαίνει για το ριμπάουντ αλλά να "συλλαμβάνεται" ορθώς σε θέση οφσάιντ.
20:09
thespindoctor : Καλά κρατιέται ο Πλατανιάς. Αναρωτιέμαι αν θα είναι τελειωμένοι στο Β' ημιχρονο.
20:09
Από το 30' και μετά στέκεται αρκετά καλά για τα αγωνιστικά στάνταρντς του.
20:12
Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Πλατανιάς έχει... ξεθαρρέψει και βγαίνει  μπροστά για να απειλήσει. Έχει πέσει η απόδοση του Ολυμπιακού ή για να είμαστε πιο ακριβείς οι Κρητικοί έχουν βελτιωθεί.
20:12
thespindoctor : Αυτ'ον τον αυτοματισμό που η μπάλα καταλήγει στο κέντρο της μικρής περιοχής τον έβγαλε ο Ολυμπιακός και με ΑΕΚ και με ΠΑΟΚ και τωρα. Απέτυχε και τις 3 φορές.
20:13
42': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αλλά την "σπαταλά" ο Καρντόσο. Λάθος του Ντεβέσα ο οποίος γύρισε τη μπάλα προς τον... Καρντόσο, ο Πάραγουανός επιχείρησε το πλασέ με το αριστερό από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20:15
Ντομίνγκες και Ρομαό από τους πιο δραστήριους παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος.
20:15
πανος : μια προβλεψη θα ηθελα να μου πειτε για το παο-ηρακλης
20:16
Ο Ηρακλής "πουλάει ακριβά το τομάρι του" ειδικά σε τέτοια παιχνίδια με μεγαλύτερους αντιπάλους, όμως δύσκολα βλέπω να φεύγει με το βαθμό παρά την όχι και τόσο καλή ψυχολογία του Παναθηναϊκού.
20:16
Τέλος ημιχρόνου: Ολυμπιακός - Πλατανιάς 1-0 με το γκολ του Φελίπε Πάρντο από το 5ο λεπτό.
20:16
Vasilis : Το ωραίο είναι ότι ο Ολυμπιακος έχει δύο πολλά υποσχόμενους τερματοφυλακες και σε μικρή ηλικία
20:16
panagioths katsos : pote einai o agonas
20:17
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη τον Ηρακλή για το Κύπελλο.
20:17
Vasilis : Εγώ θα έλεγα ότι ο Ηρακλής θα πάρει το χ
20:17
thespindoctor : Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Σιόβας δείχνει πιο πειστικός από τον Ντα Κόστα;
20:19
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το ματς αλλα ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με όχι και τόσες πολλές τελικές προσπάθειες, 5 συνολικά (3 εντός εστίας). Ο Πλατανιάς έχει 2 τελικές, με την 1 να είναι εντός εστίας (απέκρουσε ο Λεάλι). Η κατοχή της μπάλας είναι 70% για τον Ολυμπιακό και 30% για τον Πλατανιά.
20:19
Vasilis : Εμένα πότε δεν με χάλαγε σαν παίκτης ο Σιόβας
20:30
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
20:30
θεοδωρος : Η δεύτερη ομάδα μας είναι καλύτερη απο τις πρωτες των αλλων! Θέλουμε μια φορά την υπέρβαση στην Ευρώπη!
20:30
Vasilis : Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Μανιάτης είναι παίκτης που παίζει με ψυχή και πάθος και εμένα μου άρεσε όσο έπαιζε.
20:30
Panos : Itan penalti contra i anatropi tou pexti tou Platania apo ton Leali; giati den vlepo tpt gi'afto sti metadosi..malon Olimpiakakides tha'ste kai to ksexasate
20:31
Δεν υπάρχει πέναλτι καθώς ο Ηλιάδης είναι εκτεθειμένος και έχει υποδειχθεί σωστά σε θέση οφσάιντ.
20:32
48': Σουτ του Ντεβέσα από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λεάλι.
20:32
Panos : Episis kapia sklira markarismata se pextes tou Platania pou katopin eminan kato..den dothikan kan..trexi kati; O Mitsios ine dietitis simera;
20:34
Προσωρινή διακοπή στο ματς καθώς είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Κάργας.
20:34
Vasilis : Δυστυχώς φίλε στην Ευρώπη παίζουμε με ομάδες με δεκαπλάσια μπάτζετ
20:35
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών.
20:35
Γιάννης : Θα ήθελα να ρωτήσω, αυτό το κόλπο με δύο παίκτες στην εκτέλεση του κόρνερ σε τι βοηθάει και είχε ποτέ κάποιο αποτέλεσμα;
20:36
Το αντιγράφουν όλοι από την... εθνική Αγγλίας (προφανώς δεν έχει βοηθήσει ακόμα κάποια ομάδα).
20:36
Πιέζει περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς.
20:37
Vasilis : Φίλε Πάνο γιατί παρακολουθεις παιχνίδι του Ολυμπιακού αφού προφανώς δεν είσαι;
20:37
Panos : Egine kati kai epese o Kargas contra;
20:37
Τον βρήκε ο Ντομίνγκες άθελά του καθώς γύρισε το σώμα του για να βγάλει κάθετη πάσα.
20:38
Παναγιώτης: Είμαι ο κόκκινος τιμωρός από το Μάντσεστερ.Εγώ πάντως θέλω να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό.Η νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ήταν δίκαια.Πάλι καταφεύγουν σε δικαιολογίες.Εγώ νομίζω πως θα συνεχίσουμε να κατακτάμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια ακόμα.Τι πιστεύεις πως λείπει από τον Όλυμπιακό;
20:38
Αυτη τη στιγμή το σημαντικότερο που του λείπει είναι ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός.
20:38
thespindoctor : Δεν του βγαίνουν απόψε οι μπαλιές του Τσόρι.
20:39
55': Εκτέλεση κόρνερ του Ντομίνγκες από τα δεξιά, ο Βιάνα πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Κοκκαλάς.
20:39
ΓιαννηςFerrari7 : Αν δε σκοραρει και ση,ερα ο Καρντοσο...
20:40
Ο φορ "τρέφεται" από τα γκολ και όσο αυτά δεν έρχονται θα πιέζεται ο Καρντόσο.
20:42
58': Εκτέλεση κόρνερ από Ντομίνγκες, έπιασε την κεφαλιά ο Καρντόσο και απομάκρυνε με το κεφάλι ο Στανισάβλιεβιτς.
20:42
Panos : Vlepo anatropi tou Platania..
20:43
Παναγιώτης: Και κάτι άλλο.Πότε θα περιγράψεις πάλι παιχνίδι της Λίβερπουλ;Ελπίζω να είναι σύντομα.Η συζήτηση μας θα είναι θερμή. Εντάξει πλάκα κάνω.Η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερη ιστορία.
20:43
Ωραίο το τρολάρισμα αλλά με... μέτρο. Ειδικά τώρα φίλε Παναγιώτης που προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα...
20:43
ΓιαννηςFerrari7 : Λογικο ειναι, τοσο καιρο εχει να παιξει βασικος ο Τσορι. Αληθεια ο Ντα Κοστα ειναι καλυτερος του Σιοβα;
20:44
Στο τοπ τους, ο Σιόβας είναι καλύτερος κατά τη γνώμη μου.
20:44
Μανος : Μαριν αφαντος....
20:44
Vasilis : Ο καρντοσο μοιάζει να έχει ψιλοαποσυρθει για εμένα. Έχει περισιο πάθος αλλά. ...
20:45
Μπαίνουμε στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Πιο ανταγωνιστικός ο Πλατανιάς στο δεύτερο μέρος, έχει βγει από την άμυνά του και πιέζει ψηλά.
20:45
Panos : Gia na'dine kitrini ston Cardozo..eprepe na'spage to podi...e;
20:48
Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει την απόδοσή του σε σύγκριση με το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης και ο Πλατανιάς έχει βελτιωθεί. Κάπως έτσι έχουν αλλάξει και τα ποσοστά στην κατοχή της μπάλας (62% για τους γηπεδούχους, 38% για τους φιλοξενούμενους).
20:49
Σε λίγο θα έχουμε την πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μανθάτης θα πάρει τη θέση του Μάριν ο οποίος πέρασε μάλλον απαρατήρητος. Δεν κατάφερε να φανεί επικίνδυνος από την αριστερή πλευρά.
20:49
thespindoctor : Ο Καρντόζο δεν τραβάει για ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Μάλλον θέλουμε φόρ τον Ιανουάριο.
20:49
65': Ο Μανθάτης πήρε τη θέση του Μάριν.
20:49
Παναγιώτης: : Άρχισες πάλι να με προκαλείς. Μπορώ να σε φτάσω.Απλά ο Μουρίνιο δεν έχει καταλάβει πως οι τίτλοι κερδίζονται με την επίθεση. Με τον Φέργκιουσον ευχαριστιόμουν ποδόσφαιρο.Οφείλω να παραδεχτώ πως η Λίβερπουλ είναι ανώτερη από εμάς,αλλά δεν μας νίκησε. Οπότε δεν νομίζω πως έχουμε μεγάλη διαφορά.
20:50
66': ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με σκόρερ τον Πάρντο!
20:51
Ο Φελίπε Πάρντο πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό τέρμα και δεύτερο για την ομάδα του. Σέντρα ο Σιόβας από τα αριστερά και ο Κολομβιανός με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κοκκαλά.
20:52
67': Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Τσουράκης στη θέση του Ηλιάδη.
20:53
68': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
20:53
Ο Ελαμπντελαουί κάνει επέλαση από τα δεξιά, αποφεύγει τον αντίπαλό του, μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και με ωραίο διαγώνιο πλασέ γράφει το 3-0 στο 68ο λεπτό.
20:53
Φώτης: Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις.Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια δεν βασίζεται στη διαιτησία;
20:54
Panosmlks : Gt asxoleise afou den eisai olympiakos?
20:54
thespindoctor : Εχει δίκιο ο Μπέντο, κι ο Μαρίν δεν τραβάει.
20:54
ΓιαννηςFerrari7 : Συμφωνοι, μια στο τοσο ακουγεται και το ονομα του Μαριν... Περιμενα σημερα να τρωει σιδερα για να στειλει μηνυμα στο Μπεντο, αλλα μαλλον τον επιβεβαιωνει που δεν τον εμπιστευεται...
20:54
ΓιαννηςFerrari7 : Το θεμα του centre back προεχει του striker... 2 γκολ ο Παρντο...
20:54
billy : ρε panos τσουρέκια μας τα έκανες. αφού δεν είσαι Ολυμπιακός τι βλέπεις το παιχνίδι και μας τα πρήζεις με τα σχόλια σου εδώ ? έλεος πια αυτή η αντιολυμπιακή λύσσα. δεν παλεύεστε
20:54
billy : κάθεται τώρα ο panos και κοιτάει να βρει φάσεις με το ζόρι. να λέει μετά ότι αδικήθηκε ο Πλατανιάς. ΕΛΕΟΣ. δες την ομάδα σου και παράτα μας. που όλο ψάχνετε να βρείτε έστω και μια φάση για να πείτε κάτι
20:55
Vasilis : Τώρα άραγε θα δει την αξία του Παρντο; Τον χάλαγε και αυτός βλέπετε....
20:55
billy : φίλε panos είχες δίκιο που έβλεπες ανατροπή του πλατανιά
20:55
71': Κίτρινη κάρτα στον Γιορέντε.
20:55
thespindoctor : Δίκιο είχα, κατέρρευσαν στο Β'.
20:55
Vasilis : Γιατί είναι οι αντιολυμπιακοι εδώ μέσα;
20:56
Πρασινος λαγος : Καλησπέρα contra μήπως μπορείς να μου πεις αν ήταν όντως πέναλτι στη Βέροια το χέρι που έκανε ο κουτρουμπής;
20:56
Πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Έχοντας δει ριπλέι εγώ θα το έδινα το πέναλτι. Ο ρέφερι όμως έπρεπε να είναι σίγουρος για να δώσει την παράβαση. Η αμφιβολία λειτούργησε υπέρ του αμυντικού.
20:57
ΓιαννηςFerrari7 : Και με σεντρα Σιοβα το γκολ... σοβαρα υπαρχει τωρα θεμα συγκρισης μεταξυ Σιοβα και Ντα Κοστα;;; Μ'αρεσει που γραφεις οτι επεσε η αποδοση του Θρυλου και σχεδον αμεσως μπαινουν δυο γκολ...
20:57
Είχε πέσει η απόδοση του Ολυμπιακού. Απλά αυτές οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ξεσπάσματα και να παίρνουν άνετες νίκες.
20:57
Πουφιλης 7 : Ρε παιδιά ο καρντοσο ποτέ θα βαλει γκολ; ο παρντο γιατί δεν παίζει πρωταθλημα;
20:58
Ξεκάθαρο δεν ήταν. Με το ριπλέι λες ότι ήταν πέναλτι.
20:58
Φώτης: Για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια Βασίλη.Το πρωτάθλημα του 2005 και του 2008 τα πήρατε από την ΑΕΚ που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Είχε φανεί από το 4-0 του 2008 ποιος έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα.
20:58
billy : πουφίλης 7 πολύ καλές ερωτήσεις. συμφωνώ και στα δύο. δυστυχώς ο Καρντόσο δεν μας βγήκε. δεν τον πάει. και ο Πάρντο είναι αδικημένος που δεν παίζει πρωτάθλημα
20:59
Είμαστε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός με τα γκολ του Πάρντο στο 66' και του Ελαμπντελαουί στο 68' "καθάρισε" το παιχνίδι.
20:59
billy : φώτη καλά κρασιά. και του χρόνου. άντε γεια. ότι να'ναι. ζήσε στην κοσμάρα σου και πίστευε τα παραμύθια και λέγε τις καραμέλες όλων των άλλων
21:02
76': Eυκαιρία για τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό, με το μονοκόμματο σουτ του Ντομίνγκες να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοκκαλά.
21:03
Στο 71' ο Βάντερσον πήρε τη θέση του Ντίνα για τον Πλατανιά.
21:03
78': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ανδρούτσος στη θέση του Ρομαό.
21:03
billy : ένα πρωτάθλημα πήρε από την αεκ ο Ολυμπιακός. αυτό στα χαρτιά. αλλά νόμιμα γιατί οι άλλοι είχαν βάλει παράνομα τον παίκτη. και ακριβώς το ίδιο θα έκανε και η αεκ στην θέση μας
21:03
thespindoctor : Ο Πάρντο και ο Σιόβας έχουν ανέβει. Μαρίν και Καρντόζο έπεσαν.
21:03
billy : πίστευε φώτη ότι όλα τα τελευταία χρόνια είχατε ομαδάρα κάθε χρονιά και σας στερούσαν το πρωτάθλημα. αυτό εξάλλου θέλουν να πιστεύεις και οι πρόεδροι
21:03
Gagrig : Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την καψούρα του Μπεντο με τον Ντα Κόστα για στοπερ; Τρέξιμο δεν έχει, πηδάει μόνο πάνω από εφημερίδα και κάνει κοντρόλ με το καλα
21:04
Φώτης: Τι λες ρε φίλε;Ποια καλά κρασιά.Η Ριζούπολη την θυμάσαι.Δεν έπρεπε καν να είχε γίνει το παιχνίδι.Ποιος πήρε το κύπελλο;
21:04
lazos : Πιστευετε οτι σ αυτα τα ματς ο Μανιατης δεν θα μπορουσε να παρει συμμετοχες;
21:04
Ναι, αλλά δεν τον υπολογίζει στο rotation ο προπονητής.
21:04
ΓιαννηςFerrari7 : Πικαρισμα κανω μη σκας... Παντως μου αρεσει που στο χερι του Μανιατη, ολοι οι μη Ολυμπιακοι σηκωσαν το μπαιρακι της επαναστασης και στο χερι του Κουτρουμπη λενε ε απο μπροστα φαινεται και δε φαινεται, απο πισω ισως ειναι πιο ξεκαθαρο, ξεγελαται απο την κινηση της μπαλας ο διαιτητης, η αμφιβολια λειτουργει υπερ του αμυνομενου... Σουταρα ο Τσορι!!!
21:04
neskes : πλάκα έχετε πάντως, ούτε τον πλατανιά χωρίς σπρώξιμο πια? εμ γιαυτό στην ευρώπη παθαίνετε ότι παθαίνετε
21:04
Vasilis : Φίλε Φώτη από ΕΝΑ παιχνίδι δεν κρίνονται ΤΡΙΑΝΤΑ και συγνώμη κιόλας μην ξανά μιλήσετε για κλεμμένα πρωταθλήματα όταν πάτε οι ίδιοι και χάνετε από Ξάνθη
21:05
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να έχει "καθαρίσει" το ματς προηγούμενος 3-0 από το 68ο λεπτό.
21:05
Τakis : Και φέτος πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, εύκολα αν και αεκτζης
21:07
83': Ο Μουνάφο παίρνει τη θέση του Ντεβέσα.
21:09
85': Ευκαιρία για τον Ντομίνγκες να χριστεί σκόρερ. Η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοκκαλά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε.
21:09
Φώτης: Σώπα ρε άσχετε.Δεν ξέρεις από ποδόσφαιρο.Η κόκκινη παράγκα έχει γράψει ιστορία.
21:09
billy : φώτη σου είπα. καληνύχτα. ούτε γιατρός δεν σε σώζει. ανίατη περίπτωση
21:10
billy : ο άλλος έβγαλες συμπέρασμα από ένα παιχνίδι το 4-0 του 2008 ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα
21:10
ΓιαννηςFerrari7 : Αγαπητε Φωτη να σου θυμισω οτι περσι στο Copa del Rey η Real εχασε την προκριση επειδη χρησιμοποιησε παιχτη που δεν επρεπε... επισης να σου θυμισω οτι στο volley η ομαδα σου διεκδικησε επαναληψη ολοκληρου αγωνα για μια αμφισβητουμενη φαση...
21:10
Γιαννακο : Το '05 Φώτη έφερες ισοπαλια προτελευταία αγων. με ΠΑΟ και δεν νικησες τον Ιωνικο την τελευταία αγων. εντός!Και χρειαζόσουν μολις 3β για το πρωταθλ.Τι σου φταιμε
21:10
billy : και στην ριζούπολη μια χαρά έγινε και συνεχίστηκε το παιχνίδι. έχουν γίνει πολύ χειρότερα στην λεωφόρο τα τελευταία χρόνια και στην τούμπα αλλά και στο οακα. εσείς είστε υπερβολικοί σε αυτό το θέμα
21:10
lazos : Απο τους κομμενους μαλλον μονο ο Παρντο δειχνει να αξιζει τις ευκαιριες του. Αλλα οχι ενα ματς μεσα και πεντε εκτος δεκαοκταδας. Δεν βρισκει τα πατηματα του
21:12
Μπήκαμε στο 88ο  λεπτό της αναμέτρησης. Όλα έχουν κριθεί εδώ και ώρα, περιμένουμε να μάθουμε το τελικό σκορ.
21:13
Το κέρδος για τον Ολυμπιακό και τον Μπέντο σε αυτό το ματς είναι σίγουρα ο Πάρντο που έστειλε μηνύματα με την εμφάνισή του (2 γκολ) και τη μεγάλη διάθεση που έβγαλε, ο Σιόβας που ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα (έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ) αλλά και ο Ελαμπντελαουί που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός μετά από πολλούς μήνες και ήταν αρκετά καλός ενώ σκόραρε και το τρίτο γκολ της ομάδας του.
21:14
Αρκετά καλός επίσης και ο Ντομίνγκες και καλά δείγματα από τον Ρομαό. Στον αντίποδα ο Μάριν πέρασε σχεδόν απαρατήρητος και ο Καρντόσο δείχνει ότι απέχει ακόμα από το να βρεθεί στην κατάσταση που επιθυμεί ο ίδιος και ο Ολυμπιακός.
21:15
ΓιαννηςFerrari7 : Και ενα ποδοσφαιρικο σχολιο, η ΑΕΚ φετος μαλλον ειναι χειροτερη απο περισυ, ο ΠΑΟ θεωρητικα καλυτερο ροστερ απο το περισινο αλλα το βασικο προβλημα το ιδιο (coaching κατα τη διαρκεια του αγωνα), ο ΠΑΟΚ σαφεστατα καλυτερος αλλα με μια χτυπητη αδυναμια (τελειωματα) που καταστρεφει ολη τη καλη δουλεια του Ιβιτς.
21:15
Συμπληρώθηκε το 90λεπτο, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 3-0. Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:15
Φώτης: Τι μου φταίει.Ότι μου είχε κόψει τον Σουάρες μόνο του με ανύπαρκτο οφσάιντ.Με τον Ηρακλή δεν είχε δώσει πέναλτι το κοράκι και είχε κόψει για οφσάιντ ξεκάθαρη ευκαιρεία για γκολ.
21:15
lazos : Παρντο, Σιοβας μπαινουν ξανα στο κολπο...
21:16
Φώτης: Δεν ξέρεις.Με τον Ιωνικό ήταν τρία παιχνίδια πριν το τέλος.
21:16
Μπήκαμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
21:17
Ο διαιτητής δεν περίμενε το φινάλε του αγώνα καθώς σφύριξε τη ληξη 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίλεπτης καθυστέρησης.
21:18
Ο Ολυμπιακός ήταν καταφανώς ανώτερος από τον Πλατανιά και επικράτησε 3-0 με τα γκολ των Πάρντο (5', 66') και Ελαμπντελαουί (68').
21:18
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χειροκροτούν τους οπαδούς τους και κατευθύνονται στα αποδυτήρια.
21:18
ΓιαννηςFerrari7 : Καληνύχτα Contra
21:19
Μείνε μαζί μας ΓιαννηςFerrari7! Αυτή τη στιγμή υπάρχει το Live Chat για το Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός.
21:19
Μάνος : Κυρ Μπέντο εκτέθηκες με Πάρντο όπως είχες εκτεθεί και με Φορτούνη
21:19
billy : contra μην γράφεις καταφανώς ανώτερος. ο Φώτης έχει άλλη άποψη. νικήσαμε λόγω διαιτησίας χα χα χα χα
21:21
Πάουλο Μπέντο: "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Ήμασταν καλοί σε ένα παιχνίδι που ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για μας, με μαζεμένα παιχνίδια. Οι παίκτες μου έδειξαν καλη συμπεριφορά, επέβαλαν το στιλ παιχνιδιού που θέλαμε στον αγώνα. Ήμασταν οι κυρίαρχοι και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε".
21:21
ΓιαννηςFerrari7 : Ε τοτε τα λεμε εκει!
21:21
billy : επίσης ο panos έχει άλλη άποψη και αυτός
21:21
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK