Η Σουηδία δεν αφήνει τον Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Η εθνική Σουηδίας ανακοίνωσε ότι θα πάρει τον Μάρκους Μπεργκ στις 30 Μαΐου, με συνέπεια να λείψει από το τέλος των πλέι οφ.

Η Σουηδία δεν αφήνει τον Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Πλάνα δίχως τον Μάρκους Μπεργκ θα πρέπει να κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, αφού η εθνική Σουηδίας αναμένεται να καλέσει τον παίκτη να ενταχθεί στην προετοιμασία στις 30 Μαΐου.

Αυτό επιβεβαίωσε στην " Aftonbladet" ο τιμ μάνατζερ των Σκανδιναβών, Λάσε Ριχτ, επιβεβαιώνοντας ότι η ομοσπονδία θα ακολουθήσει τις ίδιες ενέργεις που είχε κάνει με τους τρεις Σουηδούς της Κοπεγχάγης.

"Έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε όλους τους παίκτες για την εθνική ομάδα από τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Ο Παναθηναϊκός μας έστειλε επιστολή με την οποία αιτείται από την ομοσπονδία να κρατήσει τον Μάρκους Μπεργκ για δύο ημέρες ακόμα, εξαιτίας του αγώνα της Τρίτης 31 Μαΐου, ωστόσο είπαμε όχι".

"Από τη στιγμή που ο χρόνος για τις εθνικές ομάδες και την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει μικρύνει, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς έναν παίκτη του επιπέδου του Μπεργκ. Είναι κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος επιθετικός αποτελεί φαβορί να αγωνιστεί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και όπως αναφέρει ο Ριχτ "θέλει να παίξει τόσο με τον σύλλογο, όσο και με την εθνική ομάδα. Η απόφαση, όμως, είναι δική μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK