Εκτός ο Ζιαμπάρης με Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζιαμπάρης, Στάμου και Λάζαρ, όπως κι οι Μπουλούτ, Καρλίτος. Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (08/11, 17:15) κι ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη  διάθεσή του τους τραυματίες Κοστίν Λάζαρ, Δημήτρη Στάμου και Νίκο Ζιαμπάρη, ενώ αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Κερέμ Μπολούτ και Καρλίτος.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Μακρής, Κυριακίδης, Χαντί, Ρομάνο, Βέλλιος, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσότρας, Ζαμπάζης, Τσιλιανίδης.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα