Κάλεσμα Παπαθανασάκη στον κόσμο του Ηρακλή

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο εντός έδρας έστειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Κάλεσμα Παπαθανασάκη στον κόσμο του Ηρακλή
INTIME SPORTS

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Super League ο Ηρακλής ( 1-0 την Καλλονή) και ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά έπρεπε να είχαμε περισσότερη διάρκεια. Ήταν όνειρο να γυρίσουμε στη Super League και ακόμα καλύτερα που επιστρέψαμε με νίκη επί της Καλλονής.

Η ομάδα θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε πολλή δουλειά την εβδομάδα που έρχεται και παλεύουμε να κάνουμε τον Ηρακλή ακόμα μεγαλύτερο. Όλοι στα γραφεία δουλεύουν πολύ σκληρά",ήταν τα λόγια του Παπαθανασάκη για το διπλό στην Μυτιληνη.

Κι όσο για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κόντρα στον Πανιώνιο, είπε: " Θέλω να δω πολύ κόσμο την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο με τον Πανιώνιο. Τα παιδιά έπαιξαν με την καρδιά τους. και το αξίζουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK