Ξεμούδιασμα με Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Ηρακλής

Φιλική νίκη επί του Εθνικού Νέου Αγιονερίου με 2-0 σημείωσε ο Ηρακλής το απόγευμα του Σαββάτου στο Κιλκίς.

Ξεμούδιασμα με Εθνικό Νέου Αγιονερίου ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στο Κιλκίς με 16 παίκτες και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν μετρήσει μπόλικο χρόνο συμμετοχής.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Κερέμ Μπουλούτ (35ο λεπτό) και Γιάννης Πασάς (48ο λεπτό).

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου τίμησε τόσο τον Σπύρο Παπαθανασάκη όσο και τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Γιώτας, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Καρασίμος, Υψηλός, Σ. Στεφανίδης, Ν. Στεφανίδης, Πεχλιβάνης, Δρόσος.

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Μπουκουβάλας (46' Χαντί), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μακρής (71' Στάμου), Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Βέλλιος, Πασάς, Μπουλούτ (46' Λουκίνας).

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα