Με εκπλήξεις η αποστολή του Ηρακλή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εκπλήξεις περιελάμβανε η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο "Καυτανζόγλειο".

Με εκπλήξεις η αποστολή του Ηρακλή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή για την αναμέτρηση με τους "πράσινους", από την οποία κόπηκε ο Λάζαρ λόγω τραυματισμού, καθώς επίσης και οι Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Μακρής, Κάσσος και Γιαννίκογλου χωρίς όμως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Νίκου Παπαδόπουλου: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ, Βέλλιος, Ρομάνο, Πασάς, Καρλίτος, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης.

Έγκλημα ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνελήφθη η Αλεσάντροβα. Σκότωσε και κατέψυξε ναυτικό στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στη Ρουμανία. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα

 

Πρώτη Σελίδα