Με Λάζαρ, Χαντί και Μπουλούτ η "πρώτη"

Ο Κοστίν Λάζαρ, ο Άγγελος Χαντί και ο Κερέμ Μπουλούτ έδωσαν το "παρών" στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν. Δείτε φωτογραφίες.

Με Λάζαρ, Χαντί και Μπουλούτ η "πρώτη"

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ηρακλής στο προπονητικό κέντρο της Μίκρας.

Το "παρών" έδωσαν και τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, Κοστίν Λάζαρ, Άγγελος Χαντί, Κερέμ Μπουλούτ.

Ο τέταρτος νεοφερμένος, ο Καρλίτος, θα μπει στο ρυθμό των προπονήσεων την προσεχή Δευτέρα, όπως επίσης και οι Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Ντιέγκο Ρομάνο, Εμάνουελ Περόνε.

Ο Καρλίτος, από την πλευρά του, απουσίασε γιατί εξασφάλισε μία επιπλέον εβδομάδα αδείας, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ΑΕ Λεμεσού στις 15 Ιουνίου.

Τέλος, απόντες ήταν και οι Ηλίας Τσιλιγκίρης, Γιώργος Βαλεριάνος, Νίκος Αγγελούδης, Παναγιώτης Λαδάς, Σπύρος Παπαθανασίου, Νέστωρ Στεφανίδης, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια (ορισμένοι εξ αυτών φαίνεται ότι δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Παπαδόπουλο).

Δείτε φωτογραφίες:

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ