Με τις γνωστές απουσίες ο Ηρακλής κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τους Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Λάζαρ οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και τον τραυματία Λουκίνα θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ο Ηρακλής. Αμέσως μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του "Γηραιού".

Αποτελείται από τους: Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρη, Καρασαλίδη, Μπουκουβάλα, Καραγκούνη, Στάμου, Τσότρα, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου, Ζαμπάζη, Κυριακίδη, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Τσιλιανίδη, Πασά, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σαραμαντάς ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Επίσης εκτός έχουν μείνει οι Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Λάζαρ οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο τραυματίας Λουκίνας.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα