Μπουκουβάλας: "Να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε"

Ο δεξιός μπακ του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας, εκπροσώπησε τους παίκτες του "Γηραιού" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Μπουκουβάλας: "Να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε"
INTIME SPORTS

Αρχικά ο δεξιός μπακ του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: "Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα πήραμε τους τρεις βαθμούς και θέλαμε νίκη με τον Πανιώνιο για να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Καλλονή, αυτό δεν έγινε αλλά εμείς θα συνεχίσουμε.

Ευελπιστώ ότι η δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ενώ συνέχισε τονίζοντας: "Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν υπήρχε άγχος με εξαίρεση τη φάση του γκολ στο οποίο ήρθε σε ένα δύσκολο για εμάς χρονικό σημείο. Σφαιρικά η ομάδα δεν έχει πίεση επειδή θα δώσειδυο συνεχόμενα εντός, αυτό είναι μόνο θέμαστατιστικής. Στο δεύτερο γύρο θα έχουμε δυο συνεχόμενα εκτός".

Τέλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Καυτανζογλείου: "To Καυτανζόγλειο δεν είναι όπως πέρσι, αλλά δεν είμαστε εδώ να πούμε δικαιολογίας θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε χωρίς να ασχολούμαστε με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χορτάρι του γηπέδου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK