Στη Λέσβο ο Ηρακλής, χωρίς Μακρή και Περνίς

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας της Super League και ο Νίκος Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Μυτιλήνης κόντρα στην Καλλονή.

Στη Λέσβο ο Ηρακλής, χωρίς Μακρή και Περνίς

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν όλοι οι φίλοι του Ηρακλή το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καλλονή το Σάββατο (22/8, 19.15) που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Η προετοιμασία του "Γηραιού" ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/8) και ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του.

Αυτοί λοιπόν είναι οι:  Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ και φυσικά ο Απόστολος Βέλλιος.

Ο τελευταίος επιστρέφει στη Super League μαζί με τον "Γηραιό" και θέλει ν' αποδείξει ότι παραμένει σταθερή αξία στο σκοράρισμα. Το Over 6.5 γκολ στο πρωτάθλημα προσφέρεται στο 1.87.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ