Βλέπει παίκτη της Τσέλσι ο Ηρακλής

Την περίπτωση του 24χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού, Ουλίσες Ντάβιλα, της Τσέλσι βλέπει ο Ηρακλής, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σπύρο Παπαθανασάκη να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Βλέπει παίκτη της Τσέλσι ο Ηρακλής

Το "μπαμ" με παίκτη της Τσέλσι ψάχνει ο Ηρακλής. Ο "Γηραιός" φέρεται να έχει προσεγγίσει τους Λονδρέζους για το δανεισμό του 24χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού, Ουλίσες Ντάβιλα, ο οποίος πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην πορτογαλική Σετούμπαλ.

Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του "10αριού" όσο και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες του Μεξικό και ανήκει στην Τσέλσι από το 2011 όταν και τον απέκτησε από τη Γουαδαλαχάρα για περίπου 2.000.000 ευρώ. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια δίνεται συνεχώς δανεικός έχοντας περάσει από τις Φίτεσε, Σαμπαντέλ, Κόρδοβα, Τενερίφη και Σετούμπαλ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, χειρίζεται το θέμα μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK