Χαμός στο Καυτανζόγλειο για την "πρώτη" του Ηρακλή

Χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν το "παρών" στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση της ομάδας τους ενόψει της σεζόν 2015-16.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στη Super League, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, και οι φίλοι του μετέβησαν μαζικά στο Καυτανζόγλειο για να αποθεώσουν τους παίκτες.

Οι οπαδοί του "γηραιού" υποδέχθηκαν με καπνογόνα και συνθήματα τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος και τα νέα αποκτήματα έκαναν δηλώσεις.

Νίκος Παπαδόπουλος: "Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά. Επιστρέψαμε εκεί που ανήκει να βρίσκεται αυτή η ομάδα. Έχουμε κρατήσει τον κορμό που έκανε τον κόσμο του Ηρακλή χαρούμενο. Έχουν μείνει κάποιες τελευταίες κινήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Θα γίνει σίγουρα κίνηση για ακόμη έναν τερματοφύλακα ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε".

Ερόλ Μπουλούτ: "Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τόσο κόσμο στην πρώτη προπόνηση. Στόχος μου είναι να πετυχαίνω γκολ και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά".

Κοστίν Λάζαρ: "Απλά φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 15/7). Τον θέλουμε κοντά μας όλη την χρονιά ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Καρλίτος: "Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η παρουσία του κόσμου στην προπόνηση. Είναι κάτι το σπουδαίο".

Άγγελος Χαντί: "Πρέπει να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας. Πολύ σημαντικό που είναι κοντά μας στη σημερινή προπόνηση".

Απόστολος Βέλλιος: "Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Είναι η αγάπη του κόσμου αλλά και η δικιά μου για τον κόσμο και την ομάδα. Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψήλα γίνεται. Η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι το μοναδικό".

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βέλλιος επέστρεψε στον Ηρακλή