Με έναν τερματοφύλακα στο Αγρίνιο

Χωρίς τους Άντριου Χογκ και Κωνσταντίνο Δαύκο ταξίδεψε στο Αγρίνιο η αποστολή της Καλλονής για τη σαββατιάτικη (18/4, 15:00) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League.

Με έναν τερματοφύλακα στο Αγρίνιο

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει μόνο έναν τερματοφύλακα στη διάθεσή του, τον Μπράνιμιρ Άλεξιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Στρατής Βαλιός, Μιχάλης Κριπιντίρης, Ζόρντι Ρόχας (τραυματίες), Χουάνμα (τιμωρημένος).

Ο Κωνσταντίνος Δαύκος έχει χτυπήσει στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού χεριού και την Παρασκευή (17/4) αναμένεται να εξεταστεί από ειδικό γιατρό για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Την αποστολή αποτελούν οι: Άλεξιτς, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Αντέτζο, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μπουρούς, Μανούσος, Γιορέντε, Πετρόπουλος, Καλτσάς, Μίνγκας, Αράς, Ναβάρο, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Ξύδας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε προθέρμανση, τελειώματα, στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ) και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο, ενώ το απόγευμα η αποστολή αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" με πτήση τσάρτερ για την Πρέβεζα και εν συνεχεία οδικώς για το Αγρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK